Friends dizisinin çekimleri Koronavirüs yüzünden ertelendi

Dünyanın en çok izlenen internet dizilerinden olan Friends'in "özel bir bölümle" geri döneceğini resmi olarak duyurdu. Ancak Koronavirüs nedeniyle çekimlerde ertelenmeye gidildi.

Yakın zamanda özel bir bölümle 16 yıl sonra yeniden seyircisiyle buluşmaya hazırlanan Friends dizisinden, hayranlarını üzecek bir haber geldi. Tüm dünyayı etkisi altına gelen Koronavirüs, Friends dizisinin çekimlerinin ertelenmesine neden oldu. Çekimlerinin ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı.

HBO'DA YAYINLANACAK

HBO, uzun süredir yapılması gündemde olan Friends'in "yeniden bir araya gelme" bölümü için anlaşmaya varıldığını duyurdu. 1994 ile 2004 arasında on sezon boyunca NBC kanalında yayınlanan dizini altı yıldızı da özel bölümde rol alacak. 

Bu ayın ilk günlerinde Wall Street Journal, dizinin yıldızlarının yapılacak bir anlaşma kapsamında 2.25 milyon ila 2.5 milyon dolar arasında para alacağını aktarmıştı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0