Anıl Altan'ın ikizleri Lina ve Alin ile olan derbi paylaşımına rekor beğeni geldi!

Galatasaraylı Anıl Altan dün yapılan derbi öncesi paylaşım yaptı. Genç oyuncunun ikizleri Lina ve Alin ile paylaşımına rekor beğeni geldi.

Oyuncu Pelin Akil ile evli olan Anıl Altan, yine ikizleriyle sosyal medyayı salladı. Dün yapılan Fenerbahçe ve Galatasaray derbisi öncesi ikizleri Alin ve Lina ile paylaşım yaptı.

Galatasaraylı olan Altan, kızlarına da Galatasaray forması giydirip yaptığı paylaşımı takipçilerinin beğenisine sundu. Paylaşıma anında binlerce beğeni ve yorum yağdı. Bunun yanı sıra Fenerbahçeli olan eşi Pelin Akil ise altına "İtiraz ediyorum! Bu fotoğraf bana zorla çektirilmiştir. Kızlarımın yüzündeki tebessüm annelerinedir giydikleri formayla alakası yoktur. (Kızlarımdan biri FB li ama hangisi büyüdüklerinde karar versinler :))) ) şaka bi yana ,tebrik ederim" yorumunu yaptı. 

anıl altanın paylaşımı

anıl altanın paylaşımı

Anıl Altan, ikizlerini annesi Deniz Altan'ın evinden aldığı ve yaşadığı eğlenceli anları hayranlarıyla paylaştı. Altan paylaşıma "Büyüyorlar... Onlarla beraber biz de.." notunu düştü. 

anıl altandan ikizleriyle paylaşımı

anıl altandan ikizleriyle paylaşımı

SARI KAFALARIM!

Ünlü oyuncu Pelin Akil, ikiz kızlarıyla ilgili paylaşımda bulunmaya devam ediyor. Akil, kızları Alin ve Lina ile mutfakta çekilmiş olan Akil, 'Sarı kafalarım benim.' notunu da ekledi. Ünlü oyuncunun paylaşımı, kısa sürede takipçilerinden büyük beğeni ve yorum aldı.

Sette korku dolu anlar! Jennifer Lawrence'nin yüzünde cam patladı

İLİŞKİLİ HABER

Sette korku dolu anlar! Jennifer Lawrence'nin yüzünde cam patladı

BİR YORUM YAPIN 6

46lı 3 yıl önce

Allahım esirgesin. MaşaAllah SübhanAllah.

Toplam 9 beğeni

M. Ali 3 yıl önce

Allah bağışlasın..

Toplam 9 beğeni

erkan 3 yıl önce

sizi yaratan ALLAH cc kurban olam

Toplam 16 beğeni

osman ekmekcigil 3 yıl önce

illaki her şeye muhalefet olacaksınız at gözlüğünü çıkar

Toplam 2 beğeni

Hasan 3 yıl önce

Gezide en ondeydi bu kadin villada oturuyor orman icinde anlayin

Toplam 21 beğeni

osman ekmekcigil 3 yıl önce

ulan biraz iyi niyetli olun amma komplo teorici siniz ha her şeye farklı gözle bakıyorsuunuz masum günahsız bi çoçuk var orda

Toplam 16 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun