Özgü Namal'a 6 yıl sonra Koronavirüs engeli! Özgü Namal kimdir?

En son 2013 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Merhamet dizisinde başrol oynayan Özgü Namal'ın oyunculuğa geri döneceği haberleri gelmişti. Özgü Namal'a, sinema filmi için 800 bin TL, dizi için bölüm başına 80 bin TL teklif edilmişti. Ancak projeler Koronavirüs engeline takıldı. Peki Özgü Namal kimdir? Özgü Namal kaç yaşında? Özgü Namal hangi projede yer alacak? İşte sorunun yanıtı:

6 yıllık aranın ardından oyunculuğa geri dönen Özgü Namal, bir sinema filmi ve dizi için evet demişti. Ancak Koronavirüs salgını nedeniyle artan vaka artışı, projeyi askıya aldırttı. Namal bir süre daha setlerden uzak kalacak.

İki çocuk sahibi olan ve gelen iş tekliflerini reddeden Namal sonunda tekrar setlere dönmeye karar verdi. Çocuklarının okulu için geçen günlerde İstanbul'a gelen Namal, başta O3 Medya olmak üzere teklif getiren şirketlerle görüşmeler yaptı. Ancak ünlü oyuncunun 150 dakika dizi çekmek istemediği için daha kısa olan internet dizilerine sıcak baktığı öğrenildi. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve  Muğla'da bir çiftlik arazisi alıp köy evi yaptıran Namal, yeniden projeleri kabul etmeye başladı.

800 BİN TL KAZANACAK!

2014'te bölüm başına en yüksek ücrete imza atan oyuncular arasında yer alan Namal'a yine cazip teklifler sunuldu.Ödüllü oyuncu karantinadan önce bir sinema filmi ve diziye "Evet" dedi. Özgü Namal'a teklif edilen ücret sinema filmi için 800 bin TL, dizi için bölüm başına 80 bin TL. Ancak her iki set salgın nedeniyle ertelendi.

ÖZGÜ NAMAL KİMDİR?

1978 yılında, Kubilay ve Akile Namal çiftinin çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya gelen Özgü Namal'ın tam ismi Melahat Özgü Namal'dır. Duygu adında bir erkek kardeşi vardır. 14 yaşında iken Enis Fosforoğlu Tiyatrosu'nda oyunculuğa başlayan Namal, ilk ve orta dereceli eğitimini Üsküdar Cumhuriyet Lisesi'nde aldı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1998 yılında "Affet Bizi Hocam" dizisiyle televizyonlara transfer olan ünlü oyuncu eğitimi sırasında "Karete Can" , "Yeditepe İstanbul" gibi dizilerde oyunculuk kariyerine devam etti. Kurtlar Vadisi adlı dizide canlandırdığı Elif karakteri kariyerinin dönüm noktası olan Namal, 1. Beyaz İnci TV Ödülleri'nde aldığı en iyi kadın oyuncu ödülünden sonra sinema yapımlarına ağırlık verdi, 2008 yılında üç ayrı filmi birden vizyonla buluştu.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2014-2015 sezonunda Acun Ilıcalı, Eser Yenenler ve Murat Boz ile beraber jüri olarak görev yapmıştır.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0