Şarkıcı Tuğba Ekinci'den Başkan Erdoğan paylaşımı: Onun gülüşünde...

Zaman zaman magazin gündeminde eleştiri oklarını üzerine alan şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram hesabında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili paylaşımda bulundu.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'de Türk askerine yapılan kalleş saldırı sonrası İstanbul milletvekilleriyle bir araya geldi. Yapılan saldırıyı sert bir dille eleştirip bunun üzerine bir takım kararlar aldıklarını söyledi. Özellikle ülkemizde son yıllarda yaşanan mülteciler konusunda artık Avrupa'ya izin vermeyen Başkan Erdoğan mültecilerin sınırdan geçişlerinin kontrollerinin kaldırıldığını söyledi. Daha sonra Suriye'de ne işimiz var? sorusuna açıklık getirerek Türkiye'nin sınır güvenliği olduğunu kelimesi kelimesine anlattı. Konuşmasına ise Putin ile arasında geçen bir diyalogdan bahsederken olayı sıradanlaştıranlara karşı tebessüm ederek tepki vermesini bazı sosyal medya kullanıcıları ve yandaş medya farklı yerlere çekti. 

Başkan Erdoğan’ın Putin'le geçen konuşması;

“Dün Sayın Putin'e de söyledim, sizin orada ne işiniz var? Bizim önümüzden çekilin, bizi rejimle baş başa bırakın. Rusya'nın Suriye'de menfaatleri nedir inanın bunu çözebilmiş değiliz. Trum diyor ki 'Burada Putin'in ne isteği var?' Ben de 'Kamışlı'da bir petrol olayı var bunların' dedim. 'Orada petrol var mı' dedi. 'Orada petrol var' dedim. 'Ama Deyrezor kadar yok' dedim.”

TUĞBA EKİNCİ'DEN BAŞKAN ERDOĞAN'A DESTEK!

Şarkıcı Tuğba Ekinci , kendi sosyal medya hesabında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Donald Trump'la arasında geçen konuşmasını anlatırken güldüğü anı takipçileriyle paylaşarak, "Onun gülüşünde intikam gizli öfke ve umutlar var anlıyamadınız." ifadesinde bulundu. Ekinci'nin paylaşımı çok sayıda beğeni aldı. Bugünde sosyal medyada #SenGülkiÜlkenGülsünReis hagtagı açıldı. Buradan birçok isim Başkan Erdoğan'ı bu zor günlerde hedef haline getirmeye çalışanlara karşı tweetler attı.

Tuğba ekinci

Tuğba ekinci

Oyuncu Tuba Ünsal: Benim babam da Suriye'deydi!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Tuba Ünsal: Benim babam da Suriye'deydi!
Kim Milyoner Olmak İster sorusu! Omuzda yük taşınan aracın adı nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster sorusu! Omuzda yük taşınan aracın adı nedir?
Mülteci çocuklara yardım eden Haluk Levent gereksiz eleştirilere maruz kaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Mülteci çocuklara yardım eden Haluk Levent gereksiz eleştirilere maruz kaldı!

BİR YORUM YAPIN 1

Günel 4 yıl önce

Türk Halkın Başı Sağ Olsun Rabbim 34 Şehide Bütün Şehidlere Rehmet Etsin Mekanları Çennet Olsun Türk Halkın Açısı Azeri’nin Açısıdı Rabbim Bir Daha Türk Halkına Açı Bekş Etmesin Anelere Babalara Bütün Milete Sabir Versin Türk Halkın BAHAR KALKAN DÖYÜŞÜ Kutlu Olsun İnanırığ ZEFER TÜRK HALKININDI TÜRK HALKIN ÜZERİNDE HZ.MUHEMMEDİN KÜVVESİ İŞİĞ SALSIN Melekler Mehmetçiklerin Yoların Işığlandısın Türk Halkın Düşmenlerine Allah Bela Versin Putinin Esedin Tranpın Yuvasında Açılar Olsun Şehid Açıların His Etsinler Onlar Şunu Anlamaz Onların Çoçuğlaru Lüks Hayat Yaşayılar MEHMETÇİKLER VATANI KORUMAĞ ÜÇÜN ŞEHİD OLULAR ALLAH ŞEHİDLERE ÇENNET BAĞIŞLADI DÜŞMENLERE KARANLIĞ KİSMET EDEÇEK

Toplam 7 beğeni