Güney Koreli fenomen Chaby Han'dan koronavirüs isyanı

Yıllardır Türkiye'de yaşayan ve Elin Oğlu adlı talk show ile ünlenen Güney Koreli fenomen Chaby Han, koronavirüs sebebiyle yaşadıklarına isyan etti.

Küçük yaşlardan bu yana ailesiyle Türkiye'de yaşayan, Elin Oğlu adlı talk show programında tanınan ve açtığı 3Y1T adlı YouTube kanalıyla şöhreti elde eden Güney Koreli fenomen Chaby Han, Çin'de başlayan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs sebebiyle yaşadığı zorlukları anlattı.

Asyalı olması sebebiyle çeşitli espri ve yorumlara maruz kalan Chaby Han, 'Yıllardır ailemle İstanbul'da yaşıyorum. Türkiye'deki çekik gözlü Asyalılar da en az sizler kadar virüsten korkuyor.' dedi.

Han Twitter hesabından, 'Burada sadece ben değil, babam, annem ve kardeşim de yaşıyor. Sadece biz değil, evlenmiş hayat kurmuş Asyalı insanlar da yaşıyor. Panikteyiz. Bu mesajları aldıkça sizlerle paylaşmalıyım. Türkiye'de yaşayan Koreli, Çinli, Japonlar da sizin kadar endişeli. Umarım, bu zor günlerde hepimiz anlayışlı oluruz.  Alakasız konu ama mesajlarda da baya yanlış anlaşılma var galiba. Koreliler, Japonlar; yarasadır, böcektir tüketmez. Çinliler’in de çoğu tüketmez. Tüketenler yok değil ama aşırı az 2020’de hala bunu açıklıyorum.' açıklamasında bulundu.

BİR YORUM YAPIN 0