Acun'un yeni projesi Exatlon Türkiye fragmanı yayında! Exatlon Challenge yarışmacıları kimler?

Acun Ilıcalı'nın YouTuber'larla çektiği Exatlon Challenge yarışması Netflix Türkiye'de yayınlanmaya başlayacağı duyurudu. Türkiye’nin sosyal medya fenomenlerini karşı karşıya getiren yarışmayı Orkun Işıtmak sunuyor. Kimler parti yapacak, kimler kazanacak?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği ve günümüze kadar dünya genelinde 58 milyon izleyiciye ulaşarak spor ve realityi bir arada sunan  Exatlon Türkiye, 18 YouTuber yarışıyor.Yarışmanın hangi platformda yayınlanacağı ise belli oldu. Türkiye'nin en popüler YouTuber'larının yarışacağı programda Orkun Işıtmak sunucu olacak. 

Acun Ilıcalı'nın merakla beklenen yeni projesi Exatlon Challenge herkes tarafından tanınan ve sevilen birçok fenomen ismin yer aldığı bir format. Yarışmada oldukça zorlu oyunlar ve izlerken içinizi ürpertecek cezalar yer alıyor.

Oğuzhan Uğur'un Exatlon Face-Off bölümleriyle yer aldığı yarışma online dizi - film platformu Netflix'te ekrana geliyor.

EXATLON'DA KİMLER YARIŞACAK?

Yüksek fizik performans ve konsantrasyon gerektiren Exatlon yarışmasında yarışmacılar iki takıma ayrılacak. Takımlar haftalarca özel kamplarda yaşayarak hem gruplarının galibiyeti hem de bireysel şampiyonluk için parkurlarda yarışacaklar.

Exatlon Türkiye'nin kadrosunda yer alan isimler ise şöyle:

Doğan Kabak

Buse Plan

Barış Erdoğan

Burce Yağmur Karabal

Uras Benlioğlu

Aleyna Şen

Dilan Ay

Buğra Kazancı

Gözde Demiral

Hayrettin

Mendebur Lemur

Öykü Berkan

Furkan Kaya

Elanur Pat

Furkan Yaman

Dilara Aydın

Oğuzhan Uğur

İlay Erkök: Her şeyi çiğ yiyebiliyorum! İlay Erkök kimdir ve kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

İlay Erkök: Her şeyi çiğ yiyebiliyorum! İlay Erkök kimdir ve kaç yaşında?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0