Demet Akalın koronavirüsten karantinaya alındı iddialarına yanıt

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın coronavirüs nedeniyle karantina altına alındığı iddia edildi. Akalın, bu iddialara esprili bir şekilde yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medyada gündem oldu. Akalın'ın tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını nedeniyle karantina altına alındığı iddia edildi. Bir takipçisi bu iddiayı, Demet Akalın'a mesaj atarak paylaştı.

Takipçisi, 'Ablacığım çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.' yazdı. Akalın bu paylaşıma, 'Kim diyor kız bunu? Bir yaşıma daha girdim.' yanıtını verdi.

DEMET AKALIN ÇAĞRIDA BULUNDU: TAKSİYE BİNİN!

"Evde hijyene ve dezenfekte olaylarına ağırlık verdim. Kapı kolları ve kullandığımız yerler devamlı dezenfekte ediliyor. Evdeki bakıcılara 'toplu taşımaya değil, taksiye binin' dedim. Taksiye gidip geliyorlar" şeklinde konuştu.

DEMET AKALIN KİMDİR?

1972 yılında Gölcük'te dünyaya geldi. Neşe Erberk'in sahip olduğu ajansta mankenliğe başladı. 1990'lı yıllarda dizi ve filmlerde oyunculuk yaptı. 1996 yılında müziğe adım attı ve ilk stüdyo albümü Sebebim'i yayımladı. Çıkışını bu albümle değil, daha sonra yayımladığı "Aşkın Açamadığı Kapı" adlı şarkısıyla yaptı.

Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde Banane (2004) şarkısıyla Yılın En İyi Şarkısı Ödülü'nü, Kusursuz 19 (2006) albümüyle de MÜ-YAP'tan altın sertifika aldı. Bu başarılarını hem Dans Et (2008) albümüyle hem de 2000'ler boyunca yayımladığı şarkılarla sürdürdü.

Pırlanta (2015) albümü ile o yılın en çok satan albümü başarısını elde etti. Yayımladığı şarkılar arasında yer alan "Afedersin", "Mucize", "Toz Pembe" ve "Hayalet", Türkiye'de liste başı olurken, "Tecrübe", "Çanta", "Olacak Olacak", "Sabıka", "İlahi Adalet" ve "Ders Olsun" şarkıları ilk 5'te yer alan hitler arasına girdi.

Demet Akalın haberleri

Demet Akalın haberleri

Kendisi gibi pop müzik yapan şarkıcı Hande Yener ile yıllarca rakip gösterildi. Altın Kelebek ve Kral TV Video Müzik Ödülleri olmak üzere sayısız ödül töreninde ödül kazanan Akalın, Rising Star Türkiye Yarışması'nda jüri üyeliği yaptı.

13 Mart 2020'de vizyona giren filmler

İLİŞKİLİ HABER

13 Mart 2020'de vizyona giren filmler
Burcu Özberk ve Gamze Erçel'den korona selamı!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Özberk ve Gamze Erçel'den korona selamı!
Doktor Mehmet Öz'den Türk usulü el temizliği!

İLİŞKİLİ HABER

Doktor Mehmet Öz'den Türk usulü el temizliği!

BİR YORUM YAPIN 6

Malatyalı 4 yıl önce

Emperyalistler tarafından Genç nesli bozmak için özel olarak yetiştirilmiş ve sahaya sürülmüş Acun ılıcalı ve kanalı Tv8 dir.

Toplam 10 beğeni

Elazigli 4 yıl önce

Allah a sukur bir tane duyarli bir insana rastladim. %100 de yuz haklisin. Dedigin vatandas sokak sokak dolaşır olmadik seyler yapardi. Birden kanal sahibi oldu.

Toplam 5 Beğeni

uCube 4 yıl önce

Bu sosyal medya ne kadar kötü bir şey yahu. Ölmeden öldürürler, girp olsan, nezle olsan hadi her şeyi geçtim en ufak soğuk algınlığında bile corona oldun diye damga vururlar. Şu algı yüzünden hastaneler bomboş, arkadaş gerçekten hasta olan kişi korkudan hastaneye gidemiyor. Öldüğün de ise hemen virüs bulaşmış teşhisi konuyor ne hale geldik ah ah.

Toplam 6 beğeni

yusuf 4 yıl önce

bir de bizdeki ÜN lü ler e bakalim kimi erdogan a satasma da kullaniyor kimligini kimileri bar pavyon eglence dünyasinda bir gecede milyon lari yüz binleri harciyorlar lükst taviz vermeme adina yaris halindler ama kendilerini o ÜN ü kazandiran halk icin TEK kurus harcamayan AHMAK LAR LA DOLU ülkemiz ÜN dolu sahsiyetsiz ler karektersiz ve kisilik lerini kaybetmis zavalli yaratiklar

Toplam 6 beğeni

yusuf 4 yıl önce

ÜNLÜ sanatci türkücü vs vs vs bir kac kisi haric alayi aslinda ÜNLÜ SARLATAN ünlü BEYINSIZ ünlü GÖSTERIS BUDALASI vs vs gibi adlandirabilirz insan ünlü olamz ÜN denilen sey i millet kazandirir bazi yetenek ler icin ve o tarz kisiler de miynlar i kazaniz bu sayede kim oldugunu nerden geldini unutur halkina tepeden bakmaya baslar ki bunlar ünlü degil ukela ünlü isim mi ariyosunuz RONALDO ya bakin ahlak li olmayi deneyin servetinden öanemli bir kismi yardima harcayan kisi ÜN o kisiye cok yakiysiyor

Toplam 4 beğeni

osmanoğlu2023 4 yıl önce

son parçası *coronasız olmaz* yakında piyasaya çıkar...

Toplam 9 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun