Fırat Çelik Fransa'daki kafesini kapattı!

Bir dönem çok meşhur olan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisiyle ünlenen Fırat Çelik, Fransa'ya yerleşmiş ve bir kafe açmıştı. İşleri koronavirüs sebebiyle duran oyuncu kafesini kapatmak zorunda kaldı.

Buruk bir doğum günü yaşayan Fırat Çelik, doğum gününe özel bir fotoğraf paylaşarak, doğum gününü kutlayanlara teşekkür etti.

Fransız basınının da dikkatini çeken oyuncu, bir internet sitesine şöyle konuşmuştu: İyi Fransız yemeklerini severim. Ve her zaman kendi restoranımı açmayı hayal ettim. Türkiye’den Paris’e döndüğümde, önümde zamanım vardı. Bir oyuncu olarak restoran hayatını başarabileceğimi düşündüm. Bu restorana bakmak için de zaman ayırmaya karar verdim. Kameralardan uzaklaşmak bana iyi geldi. Ama oyunculuğu bırakmayı hayal bile edemem, o benim tutkum.

Sanatçılardan 'Hayat Eve Sığar' kampanyasına destek

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçılardan 'Hayat Eve Sığar' kampanyasına destek
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Spotçu 4 yıl önce

Meydancı lazim bizim dükkana

Jkmo 4 yıl önce

Kapatanlara devlet para oduyo fransadayui

İlyas 4 yıl önce

Aç kalırsan gel

Toplam 2 beğeni