Güney Koreli Müslüman YouTuber Türkiye'de kaldı

Güney Koreli Müslüman YouTuber Davut Kim, 27 Şubat'ta İstanbul'u ve İslam kültürünü tanıtmak için Türkiye'ye gelmişti. Uçuşlar durdurulunca Türkiye'de kaldı.

YouTube'da 1.5 milyondan fazla takipçisi olan Güney Koreli Müslüman Davut Kim (Daud Kim), 27 Şubat'ta Türkiye'ye geldi.Ancak koronavirüs tedbirleri kapsamında uçuşların askıya alınmasının ardından otelde kaldı.

Yaşadıklarını anlattığı videosunu yayınladıktan sonra çok sayıda kişi, Davut'un kaldığı otele yemek ve içecek gönderdi.

Instagram sayfasından Türk takipçilerine teşekkür eden Davut, "Sahip olduğum en harika hediyeler. Sizi takdir ediyorum ve neredeyse ağlayacaktım. Dünyanın hala güzel olduğunu biliyordum. Türkiye'ye yeniden aşık oluyorum. Ellerinizi yıkayın, maskelerinizi unutmayın ve evde güvende kalın. Herkes için zor bir durum olduğunu biliyorum. Tekrar teşekkür ederim. Allah hepimizi korusun." dedi.

Otelden ayrılarak bir arkadaşının evinde kalmaya başladığını ve durumunun iyi olduğunu söyleyen Davut, 1 Nisan'da Güney Kore'ye geri döneceğini duyurdu.

 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

İbrahim 4 yıl önce

Elin oglu TÜRKÜN ne oldugunu ANLADI da içimizdeki hainler anlamadı

Toplam 3 beğeni

Ercan 4 yıl önce

Müslüman sin kendi topraklarında kalmissin çok şanslısın merak etme biz bakarız sana

Toplam 1 beğeni

Nur 4 yıl önce

Rabbim bu müslüman gence yardım etsin.kendisinin müslüman olmasıyla bi takipçisi de müslüman oldu. Rabbim bizim gençlere bu yeni muslumanlardaki şuuru versin inşallah

Toplam 8 beğeni

Umit 4 yıl önce

Kalsin hosgeldi

Toplam 4 beğeni