Müslüman olan Jennifer Grout Türk hayranlarına seslendi!

2013 yılında Fas'ta İslamiyet'e geçen genç şarkıcı Jennifer Gruot Ayet-El Kürsi'yi okudu. İzlenme ve paylaşım rekoru kıran videonun ardından Grout kısa bir açıklamada bulunarak İslami eğitim aldığını her ibadeti yavaş yavaş yapmaya başladığını belirtti. Daha sonra genç şarkıcı Bakara Süresi'nin son ayetleri olan Amner Rasulu'nü okudu.

Jennifer Grout Türk hayranlarına seslendi. Grout, koronavirüs salgınının biter bitmez Türkiye'ye gelmek istediğini belirtti. Müslüman olduktan sonra Türk takipçilerinde artan sayının ve mesajların kendisini mutlu ettiğinin de altını çizdi.

NASIL MÜSLÜMAN OLDU?

Yıllar önce Lübnan'da bir müzik yarışmasına katılarak adından söz ettiren Jennifer Grout, 5 yaşından beri müzik eğitimi almaktadır. Amerikan asıllı 29 yaşındaki şarkıcı daha sonra gözlerden uzak bir hayat sürdü. Tekrardan ise okuduğu Ayet-El Kürsi ile gündem oldu.

JENNİFER GROUT AMENER RASULU OKUDUĞU VİDEO!

Şarkıcının hayatı 2013 yılında Fas'ta tamamen değişti. İslamiyeti seçerek tesettüre giren genç şarkıcı hayatını bu yönde şekillendirdi. Genç iism şimdilerde eğitim aldığını ve İslamiyete yönelik her şeyi araştırdığını açıkladı.

jennifer grout

jennifer grout

Özellikle ibadetler konusunda hassas olduğunu belirten Grout, bu yıl ilk defa oruç tutmaya niyetlendiğini ve Ramazanı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

jennifer grout

jennifer grout

İşte genç şarkıcının o açıklamaları:

"Ayet-El Kürsi’yi okuduğumdan sonra merak eden herkes için, "Evet, ben Müslümanım. 2013’te Fas'ta İslam'ı kabul ettim. Kısa bir süre önce 5 vakit namaz kılmaya başladım. Ayrıca bu yıl Ramazan ayında oruç tutmayı planlıyorum ve Ramazan'ı dört gözle bekliyorum. Zekat pratiği yapmak için daha cömert olmaya çalışıyorum. Dini eksiklerimi tamamlamayı ve kendimi eğitmeye çalışıyorum. Kur'an'ın anlamı, İslam'ın tarihi hakkında daha fazla şey öğrenmeye çalışıyorum. Camilerden okunan ezan iç huzurumu ve sevincimi artırdı. Şimdi kızıma da aynı duyguları yaşatmak için çalışıyorum."

Genç çift Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy da parmak dansı akımını yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Genç çift Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy da parmak dansı akımını yaptı!
Oyuncu Deniz Uğur'un acı günü! Dayısını koronavirüs nedeniyle kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Deniz Uğur'un acı günü! Dayısını koronavirüs nedeniyle kaybetti

BİR YORUM YAPIN 95

Elena Baykal 3 yıl önce

Malatiyali kardes,bu kadin ,dinini deystirdigi icin- Allahin karsisinda,gercek musulmanlardan daha ustun oluyor!Seviyesi,sizlerden yuksek oluyor,iki basamak,cunki kapitalizmde buyudu icin,ancak iki basamak oluyor,Cinliler - ISLAMI kabul edince- uc basamak ustun sizlerden oluyorlar ve Sefaatci oluyorlar,bilesiniz!Mumin az onun icin,o sefaatci!Sizlerin arasinda sefaatci - yok!Nedeni ?Bilirmisiniz?

Toplam 2 beğeni

Elena Baykal 3 yıl önce

Hayirli ugurlu olsun Allahin Duniyaya nasib ettigi tek dini- ISLAMI,guzel kardesim!Sefaatci oldun!Sana baas yapanlar,senin uzerinden,Cennette hak bulacaklar,Hamd Olsun,bu bir Gercek! Allahim sana cok guzel bir ses nasib eylemis ve senin ulkene Cagrida Bulunuyor-- zulmediyorlar Duniyaya ! Ama Allah ( c.c)- her kuluna Aciyor ve Hitab Ediyor- duyanlara !Hamd Olsun- Allahim COK BUYUK ve Merhametli! Duyarlarsa-- kendilerine yilik! Allaha - uc - dememeleri gerek! Bu yalanlardan- kurtulmak - sana - Nasib Olmus,onlara da -guzel ve hayirli bir YOL olursun ,Insallah! Sesin - dert gormesin ,Insallah!!!

Toplam 1 beğeni

İnşallah 3 yıl önce

bu tarz çok insanlar İslam'ı seçecek inşallah birileri bunlara doğru İslamiyeti ve İslamiyet'e layık doğruluğu tarif etsin. birinci en büyük basamak müslüman olması. devamı inşallah doğru İslami yeti bulur

Toplam 8 beğeni

AYNADAKÎ GERÇEK 3 yıl önce

Yüce ALLAH'ın yardımıyla bu sanatçının Müslüman'olması önemli bir olaydır.Başka güzelliklere vesile olur.Samimi bir Müslümanın görevi, henüz yeni Müslüman olan bir insanı eleştirmek değil, kendi hatalarımızı görüp yüzleşmemizdir.Bu sanatçı hanım zaten güzel yüreğiyle kendisi bizzat diyorki halâ KUR'AN ı ve verdiği emirleri mesajları araştırıp Îslam tarihini öğreniyorum diyor. Biz toplum olarak hangi noktadayız,davranışlarımızdaki samimiyet nedir.Îslam'a olan sadakatımız nedir ? Lütfen bunların muhasebesini yapalım.

Toplam 13 beğeni

Sinan 3 yıl önce

Zaten sanatçı olduğu için sesini yönetmeyi biliyor, çok iyi okumuş. Allah (c.c.) yolunda olanlara selam olsun.

Toplam 7 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun