'Sihirli Annem'in 'Betüş Perisi' İnci Türkay, virüs nedeniyle eşi Atilla Saral'dan ayrı düştü!

Oyuncu İnci Türkay ile evli olan Atilla Saral, bağ bahçe işlerini ayarlamak sebebiyle geldiği Çanakkale'de koronavirüs nedeninden dolayı eşinden ayrı düştü.

Atilla Saral'ın son birkaç ay öncesinde dünyaevine girdiği meslektaşı İnci Türkay, bir döneme damga vuran ve Kanal D'de yayınlanan 'Sihirli Annem'in başrol oyuncusuydu. Şimdilerde ise mutlu bir beraberlikleri olan İnci Türkay ile eşi Atilla Saral çiftinde Saral,  bağ bahçe kontrolü için Çanakkale’deki yazlığına geldi.

Normalde Londra'da yaşayan ama virüs sebebiyle ayrı düşen çiftte Saral, her ne kadar eşinin yanına gitmeyi planladıysa da salgın sebebinden dolayı uçuş yasakları ortaya çıktı.

''BENİMKİ BÜYÜK ŞANSSIZLIK''

Saral, eşinden uzakta olduğu için mutsuz olduğunu belirterek, “Benimki büyük şanssızlık. Buraya bağı, bahçeyi ilaçlamaya gelmiştim. Çünkü yazın gelip tatil yapacaktık. Dönüş biletini de almıştım ama uçuşlar durdurulunca dönemedim. Aklım orada kaldı. Allah’tan eşim Londra’da uzun süredir yaşıyor, artık oralı yani. Uçuşlar yeniden başlayana kadar mecbur bekleyeceğiz.” dedi.

BİR YORUM YAPIN 0