Okan Bayülgen'in anlaşmaları feshediliyor

TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul hakkında sözleriyle büyük tepki toplayan Okan Bayülgen'e bir şok daha...

43. Altın Kelebek Ödül Töreni'ni sunucusu Okan Bayülgen, TRT ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'a ilişkin sözleriyle büyük tepki toplamıştı. Ödül töreninin ardından Bayülgen'e her kesimden eleştiriler devam ederken, ünlü şovmenin anlaşmaları da bir bir feshediliyor.

Yılın Dizisi seçilen 'Diriliş Ertuğrul' oyuncularının konuşmasında bile izin vermeyen Okan Bayülgen'in, Kanal D'de başlaması beklenen şov programı gelen tepkiler üzerine iptal edildi. 

Şov programının ardından Okan Bayülgen'e bir şok da, reklam anlaşmalarından geldi. Bayülgen'in seslendirme yaptığı marka, şovmen ile anlaşmasını feshetme kararı aldı. Konuya ilişkin Bayülgen'in bir açıklama yapması bekleniyor.


 

Okan Bayülgen kendi büstünü yaptıracak

İLİŞKİLİ HABER

Okan Bayülgen kendi büstünü yaptıracak

BİR YORUM YAPIN 52

Dursun Özbey 7 yıl önce

Çok Olumlu Bir Karar...Aslında Bu Şahıs Bu Ülkeyi Terk Etmelidir....!!!!

Toplam 1 beğeni

yaren yakar 7 yıl önce

bu toprağın değerlerine,saygısı olmayan zihniyetin güya sanatçı temsilcileri allahın adaletine bakınki ,kendi kendilerine harakiri yaparak ekranlardan birbir siliniyorlar.

Toplam 3 beğeni

amca 7 yıl önce

hayatım boyunca bu adamın ucuz roman dışında filmini yada programını sonuna kadar izlemedim. en fazla on dakika belki. Adam bana her zaman itici geldi. E bi sebebi varmış demek ki.

Toplam 4 beğeni

Abdurrahman Kaba 7 yıl önce

İlluminati Devrede Anlaşılan...

Toplam 1 beğeni

da da da 7 yıl önce

dersiniz, dersiniz de adam programa başlasın, hepiniz ekran önüne dizilirsiniz. Hülya avşar sövdü ekranda, beren saat sövü ekranda, gezi olaylarında söven kim varsa bu millete hepsine dizilerde kariyer ve rol verildi, para verildi... ahmet kayaya söveriz dinleriz, şivan perwerleri alır otobüse bindiririz, bize bi "maraba televole" desinler yeterde artar

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun