İki obayı da şok eden gelişme!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi 68. bölümü ile seyircilerin karşısına çıkıyor.

Rekortmen dizi Diriliş Ertuğrul 7 Aralık Çarşamba akşamı yeni bölümü ile seyircilerin karşısına çıkacak.

Simon, iki obayı birbirine düşürecek bir hamle yapar. Amanda’yı Kayı Obasına getiren Simon,iki obayı da etkileyecek fitilin ateşini yakar. Simon’un bu hamlesine, Ertuğrul’un da karşı hamlesi vardır. Öte yandan suçun tek faili olarak görülen Amanda’yı, eşkıyaların yerini Aliyar’a söylemiş olması kurtarabilecek mi?

Kirli Planı Bozan Başka Bir Kirli Plan…

Kirli planının işlemesiyle keyfi yerine gelen Ural, bir anda Amanda’yı eli bağlı olarak karşısında bulur. Simon’un başka bir planı vardır… Simon’un beklenmeyen bu hamlesine öfkelenen Ural, bu hamleyi ihanet olarak görür.

Amanda kozunu oynayan Ural’ın keyfini kaçıracak bir gelişme yaşanır. Devreye soktuğu planıyla Ural’ın nefretini kazandığının farkında olan Simon, Ural hakkındaki planlarında başarılı olacak mı? Öte yandan Simon ve tapınakçıları göz hapsinde tutan Turgut’u büyük bir tehlike beklemektedir.

Yaşanan hadiselerin Çavdar Otağında da yansımaları olur. Candar Bey, bu gelişmeler karşısında çocukları hakkında sürpriz bir karar alır. Ertuğrul’a içten içe sevda besleyen Aslıhan’ı bu hususta bekleyen sürpriz gelişme ne olacak?

Yapımcılığını Tekden Film’in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ’ın yazdığı, Metin Günay’ın yönetmenliğini üstlendiği Diriliş ‘’Ertuğrul’’ 7 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında olacak.

İnternette en çok aranan dizi, Diriliş oldu

İLİŞKİLİ HABER

İnternette en çok aranan dizi, Diriliş oldu

BİR YORUM YAPIN 3

fakih 7 yıl önce

bu film tarihin en iyi ve öğretici filmidir

Toplam 7 beğeni

Murat 7 yıl önce

Ülkemizde yayına giren en iyi senaryolu filmlerden birisidir, bence...

Toplam 11 beğeni

axel 7 yıl önce

en iyisi

Toplam 8 Beğeni