Mesut Mertcan'ın 30 yıllık hayali gerçek oldu

TRT ekranlarında uzun yıllar görev alan ve 12 Eylül bildirisini okuması ile akıllara kazınan TRT'nin usta spikeri Mesut Mertcan yeniden ana haber bülteni sundu

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TRT'de uzun yıllar görev alan 70 yaşındaki Mesut Mercan, Adana'da bir huzurevinde yaşıyor. Verdiği bir röportajda, son kez TRT ekranlarında haber sunmak istediğini açıklayan Mertcan, TRT1 Ana Haber sunucusu Erhan Çelik'in "Koltuğum sizindir" daveti üzerine İstanbul'a geldi. 

Erhan Çelik’in “Mesut Mertcan’la TRT 1 Ana Habere hoş geldiniz. Mesleğin duayeni Mesut Mertcan ile bu akşam bülteni birlikte sunacağız” anonsu ile başlayan bülten izleyiciler tarafından da büyük beğeni topladı. 


30 yılın ardından yeniden “Mesut Mercan’la Ana Haber” ismiyle ekrana gelen TRT 1 Ana Haber’e “Yaklaşık 30 yıl önce bir Eylül akşamında son haberimi okuduktan sonra veda etmiştim yuvama. 30 yıldan sonra bugün ilk kez, kardeş olduğum, dost olduğum, arkadaş olduğum, TRT kameralarının karşısındayım“ diyerek söze giren Mertcan ilk haberi sundu. 



Erhan Çelik'in özel olarak ilgilendiği ve, tekerlekli sandalyesi ile stüdyoya getirdiği Mertcan, duyduğu mutluluğu ve heyecanı “Anlatamıyorum, yaşıyorum…” sözleri ile dile getirirken, Erhan Çelik, "Bu akşam benim için bir onur gecesi, gurur gecesi" dedi. 

Program, #Mesutmertcanefsanedir etiketiyle sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

Ana Haber sonrası duygularını dile getiren Mertcan, "Yeniden doğduğumu hissettim" sözleri ile Erhan Çelik ve TRT Genel Müdürü Şenol Göka'ya teşekkür etti. 

BİR YORUM YAPIN 3

mustafa laz 7 yıl önce

güzeldi VEFA duymak

Toplam 2 beğeni

maraş46 7 yıl önce

vay be yaşla ilgisi yok adamın sesi sağlam bravo

Toplam 3 beğeni

yusuf kahraman 7 yıl önce

tebrikler trt ...

Toplam 4 beğeni