Küçük yıldız Isebella Damla Güvenilir'in öyküsü

Kanal7 ekranlarının sevilen dizisi Elif'in küçük yıldızı Isebella Damla Güvenilir'in merak edilen öyküsü...

Henüz 4 buçuk yaşındayken Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi Elif’te canlandırdığı Elif karakteri ile milyonların beğenisini kazanan Isabella Damla Güvenilir bugün artık 8 yaşında. Güzelliği ve oyunculuk kabiliyetiyle izleyenlerin takdirini kazanan minik yıldız 3 yıldan beri kamera karşısında en zor rollerin bile üstesinden gelmeyi başarıyor. Küçük yaşında kazandığı bu tecrübe onun gelecek planlarının şekillenmesinde de etkili olmuş.

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi Elif’in minik yıldızı Isabella Damla Güvenilir küçük yaşına rağmen göstermiş olduğu oyunculuk performansı ile izleyenleri kendine hayran bırakmayı başarıyor. Henüz 4 buçuk yaşındayken kamera karşısına geçen Isabella Damla bugün 8 yaşında ve setlerde geçirdiği 3 yıl onun geleceği hakkında pek çok konuda fikir sahibi olmasını sağladı.

Elif Rolünün İlginç Hikayesi

2009 yılında Amerika’da doğan Isabella Damla’nın Elif rolünde yer almasının ilginç bir hikayesi var. Ailesi ile birlikte 6 ay Amerika’da, 6 ay Türkiye’de yaşayan Isabella Damla katıldığı bir düğünde örülü saçları ve güzel elbisesi ile prodüksiyon işi ile ilgilenen bir akrabasının dikkatini üzerine çeker. Bu kişi daha sonra Isabella Damla’nın ablasından onun birkaç fotoğrafını kendisine göndermesini ister. O sırada dizisinin yapımcısı Green Yapım da Elif rolünü oynaması için biri ile anlaşmıştır ancak anlaştıkları oyuncu  dizi çekimleri başladıktan sonra işten ayrılmıştır. Bunun üzerine yeni bir arayışa giren şirket Isabella Damla’nın fotoğraflarını görünce onunla tanışmak isterler. Bir oyuncu koçu eşliğinde yapılan deneme çekimlerinde Isabella Damla’nın ezber kabiliyeti, mimikleri ve rol yeteneği tam not alınca Green Yapım Elif rolü için aradıkları oyuncuyu bulduklarına karar verir. 

Ünü Ülke Sınırlarını Aştı

3 sezondan beri Kanal 7 ekranlarında devam eden ve her kesimden izleyicinin kendinden bir parça bulduğu diziye adını veren Elif karakterini canlandıran Isabella Damla Güvenilir, birbirinden farklı ülkelerde yaşamış olmanın etkisiyle ilk başlarda bazı zorluklar çekse de kısa sürede set ortamına adapte oldu. Geride bıraktığı yıllar içerisinde oyunculuk performansını hep bir adım ileriye taşımayı başaran minik yıldızın başarası yalnızca Türkiye değil Endonezya, Peru ve Balkan ülkelerinde yaşayan izleyicileri de etkiledi. 

Küçük yaşına rağmen büyük işlerin üstesinden gelmeyi başaran Isabella Damla aynı zamanda derslerinde de oldukça başarılı bir ilkokul öğrencisi ve boş zamanlarında özgün çizimler yapmaktan büyük keyif alıyor. Onun en büyük hayali ise gelecekte ünlü bir sinema yıldızı olmak.

Çağla Şıkel ekranlara geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel ekranlara geri dönüyor

BİR YORUM YAPIN 23

irem 4 yıl önce

bu benim kızım

aslı 5 yıl önce

Bu kız bizim orda oturuyor.

Toplam 3 beğeni

Açelya 4 yıl önce

Yani bence o küçük kız çocuğu değil yeni sezonda eşek kadar olmuştu bunlar onların abartmaları

Toplam 2 Beğeni

Ncymz 5 yıl önce

Çok fazla zorlamayın. Tamam bütün çocuklar bir şeye yeteneklidir. Ancak Elif karakterinin yeteneği oyunculuk değil.

Toplam 2 beğeni

Burcu 5 yıl önce

Elıf te kesınlıkle oyunculuk yeteneğı yok.Baska cocuk oyuncu koysunlar cok becetıksız.

Toplam 5 beğeni

Bılabıla 2 yıl önce

Çok kolaysa sen yap.O rolün üstünde Emek var Emae

Toplam 0 Beğeni

Beliz Demir 3 yıl önce

yooo becereksiz değil bence çok güzel oynuyor sensin beceriksiz !!!!

Toplam 1 Beğeni

Aslı 5 yıl önce

Elıf ı canlandıran cocuk oyuncu da hıc kabılıyet yok malesef..

Toplam 4 beğeni

bila bila 2 yıl önce

Sende hiç yok asıl.Sen öyle iyi oynasa görelim

Toplam 0 Beğeni

Ayşe 4 yıl önce

Bencede haklısın

Toplam 1 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun