Türkiye tek yürek oldu: Hayatına sahip çık

Türk halkının yaşam standartlarını, kültürlerini ve alışkanlıklarını hedef alan saldırılara karşı 'Hayatına Sahip Çık' adıyla kampanya başlatıldı.

Son dönemde Türk halkının yaşam standartlarını, kültürlerini ve alışkanlıklarını hedef alan saldırılara karşı, sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde 'Hayatına Sahip Çık' adıyla kampanya başlatıldı. Kampanyaya destek veren Tüm Restoranlar Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) , Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) ve Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD), sanat ve spor camiasından ünlü isimlerin katılımıyla Feriye Palace'de, 12 Ocak 2017 Perşembe günü bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, kampanyanın "Türk halkının moralini en yüksek düzeyde tutarak tekrar hayata karışmasına destek olmayı, diğer yandan medeniyetler beşiği İstanbul'un marka değerinin korunmasını" amaçladığı belirtildi.

ÜNLÜ İSİMLER BİR VİDEO İLE DESTEK VERDİ

Aralarında Ata Demirer, Burcu Esmersoy, Demet Akbağ, Fatih Terim, Hülya Koçyiğit, Kenan İmirzalıoğlu, Mehmet Yaşin, Osman Müftüoğlu gibi isimlerin olduğu iş, spor ve sanat dünyasından çok sayıda isim kampanyaya bir videoyla destek verdi. Ünlülerin yer aldığı #HayatınaSahipÇık etiketi ile paylaşılan video sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. 

BİR YORUM YAPIN 4

Ali 7 yıl önce

Reklam güzelde aga para yok nasıl alış veriş yapalım.

Toplam 1 beğeni

veysi 7 yıl önce

biz birlikte türkiyeyiz yıllarca bu zihniyetten çekmedikmi zaten yıllarca sen namaz kılıyorsun senin başın kapalı.veya sen içki içiyorsun sen mini etek giyiyorsun ya bırakın kardeşim

Toplam 1 beğeni

adem 7 yıl önce

sen ol,bizim gibi olamazsınız, şöhret sahibi insanlar ,neden işsizler yok,asgari ücretli insanlar niye yok

Toplam 2 beğeni

süper 7 yıl önce

harika bir çalışma olmuş farkındalık şart. petrole zam gelmese bir de ağlatırız hayatı geze toza:)

Toplam 4 beğeni