Cesur ve Güzel dizisinde skandal

Star TV ekranlarında yayınlanan Cesur ve Güzel dizisi, skandal kaza sahnesi ile izleyicilerin diline düştü

Başrollerini Tuba büyüküstün ve Kıvan Tatlıtuğ'un paylaştığı Cesur ve Güzel dizisinin 9. bölümünde yayınlanan kaza sahnesindeki devamlılık hatası izleyicilerin gözünden kaçmadı. Kıvanç Tatlıtuğ'un yönetimindeki aracın kaza yaptığı sahnede, iki farklı araç kullanılması, sosyal medyada da büyük tepki topladı.


Yeşilçam'ın eski melodramlarında karşımıza çıkan bu yöntemin Cesur ve Güzel'de kullanılması, "başrol oyuncularına para dağıtmaktan çekinmeyen yapımcıların 2017'de böyle bir yöntem kullanması affedilemez" şeklinde yorumlandı. 


 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 10

Hüseyin 7 yıl önce

Bu yazı değil ama seneryo gittikçe sıkıcı ve çekilmez oldu zevk kanal değiştirmeye dönüştü

FETHİYELİ 7 yıl önce

Dizilerin birçoğuna bakın aile müessesesinin yok edildiği, adeta gayrı meşru hayat yaşamanın ve gayrı meşru çocuk doğurmanın, neslin bozulmasının reklamı yapılmaktadır. Kimin eli kimin cebinde olduğu belli değil, Böyle rezalet bir durum olamaz.

Toplam 9 beğeni

İBRHİM 7 yıl önce

Milli ve manevi değerlerimizi öğreten diziler izlesek 10 yıl sonra memleketmiz in insanı değişir....sıkıntılarımız büyük ölçüde azalır....bugünkü nesil Maalesef TV lerin yetiştirdiği nesil AİLELERİN deyil.........................

Toplam 8 beğeni

Abdullah 7 yıl önce

Beynimize, ne kadar bizim ahlakımızla zıt, kültür ve inancımız aykırı dizi ve sinemaları yapanlar varsa Allah'a havale ediyorum. Yani bela okuyacağım ama dilim varmıyor. Olur da belki bu hatadan bir gün vazgeçerler. Yeter artık yeteeeeeer be... Bıktık.

Toplam 25 beğeni

velid bingazi 7 yıl önce

İzleme arkadas kimse sana zorla izletmiyor...

Toplam 4 Beğeni

Osmanlı 7 yıl önce

Ya şu evlilik programı yapan kanallara ne yapmalı Reyting leri her gün tavan yapıyor sözde müslüman bir ülkeyiz

Toplam 16 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun