"Ben zaten Erdoğan'ı yaşıyorum"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatını anlatan ve 3 Mart’ta vizyona girecek olan ‘Reis’ filminin galası, dün akşam 2 bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan ve 3 Mart’ta vizyona girecek ‘Reis’ filminin galası dün akşam Maslak Tim Center’da gerçekleştirildi. Erdoğan’ın 63’üncü doğum gününde yapılan galaya Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Senem Kuyucuoğlu, Aynur Aydın, Meltem Miraloğlu ve yaklaşık 2 bin 500 davetli katıldı.

"ERDOĞAN'I YAŞIYORUM"

Yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz’un, yapımcılığını Temel Kankıran’ın üstlendiği, yaklaşık 30 milyon TL’nin harcandığı öğrenilen filmde ‘Recep Tayyip Erdoğan’ rolünü Reha Beyoğlu, ‘Emine Erdoğan’ rolünü ise Özlem Balcı canlandırıyor.

Filmde Erdoğan’ın hayatını canlandıran Reha Beyoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti’nin bir tane reisi vardır. O da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Tüm dünyada ve Avrupa’dan çok talep oldu” dedi. “Özel eğitim aldınız mı?” sorusuna Beyoğlu, “Ben zaten Recep Tayyip Erdogan’ı yaşıyorum. Bana neyi soruyorsunuz?” diye cevap verdi.

Emine Erdoğan’ın hayatını canlandıran Özlem Balcı ise, “Böyle bir projede yer almak benim için onur oldu. Teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim” şeklinde konuştu.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, “Bizim çocukluğumuz ayrı şehirlerde geçti. Ben de gençliğini ve yaşadıklarını çok merak ediyorum. Böyle önemli kişilerin beyaz perdede yer alması çok önemli. Reha da Recep Tayyip Erdoğan’a çok benziyor” ifadesini kullandı. Gala alanında geniş güvenlik önlemleri alındı. Salonda, üç adet ambulans, 20 özel güvenlik, 100’ün üzerinde üniformalı ve sivil polis görev yaptı.

BİR YORUM YAPIN 6

Yasin guclu 7 yıl önce

Bu filmden elde edilen gelirden el-bab operasyonunda şehit olan kardeslerimizin ailelerine yardim yapilacagini duymak turk milletini mutlu edecektir..

Toplam 2 beğeni

bekir 7 yıl önce

gerek yoktu hic, film masrafini fakirlere dagitsak daha iyiydi. Bilen zaten biliyor. 90 dogumlular sonrasi icin yapilmis film onlar bilmez.

rakhilya 7 yıl önce

gurur duyucu bir durum.cok mutlu oldum.bravo aktorlerimize kolay gelsin.

Toplam 3 beğeni

Ozan elazig 7 yıl önce

Hep birlikte filmi rekor seviyeye getirelim izleme sayisinda

Toplam 14 beğeni

rakhilya 7 yıl önce

Zaten rekor kiracaktir eminim.gurur verici bir film olacak.cok sevindim ve cok mutluyum.

Toplam 4 Beğeni

rakhilya 7 yıl önce

Zaten rekor kiracaktir eminim ben.ne guzel olur cok mutlu oldum.kolay gelsin aktorlerimize

Toplam 2 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun