Elif dizisi 500. Bölümü kutladı

Kanal 7 ekranların severek izlenilen dizisi Elif, 500. Bölümünü geride bıraktı. Kanal 7 Haber Merkezi Muhabiri Esra Ketenci, sete konuk olarak oyuncuların heyecanına ortak oldu.

7’den 70’e herkesin kendi hayatından bir parça bulduğu, ekranların sevilen günlük dizisi Elif 3 sezondan beri Kanal 7 izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor.

Minik yıldız Isabella Damla Güvenilir’in canlandırdığı Elif karakterinin başından geçen trajik öyküyü konu alan dizi  yayınlandığı ilk günden beri sevilen oyuncu kadrosu ve akıcı senaryosu ile izlenme oranlarındaki başarı çizgisini de istikrarlı bir şekilde sürdürüyor.

Bu başarası sayesinde ünü çoktan ülke sınırlarını aşan dizi aynı zamanda Latin Amerika ülkeleri, Endonezya  ve Balkanlar başta olmak üzere onlarca ülkede de izleyicileri televizyon karşısına topluyor.

Günlük dizi çekmenin yoğun temposuna kısa sürede ayak uyduran oyuncular geçtiğimiz gün sette bir araya gelerek dizinin 500. Bölümünü geride bırakmanın sevincini kutladılar. 

“500 Bölüm Daha Çekeriz”

Kanal 7 Haber Merkezi’nin deneyimli muhabiri Esra Ketenci’nin de konuk olduğu kutlamada oyuncular ve set ekibi arasında eğlenceli dakikalar yaşandı. Plaket biçimindeki pastanın etrafında toplanan oyuncular toplu fotoğraf çekiminin ardından Esra Ketenci’nin sorularını yanıtladı. Ketenci’nin, Isabella Damla Güvenilir’e “500 bölüm yeterli mi” sorusu üzerine Güvenilir, “Yetmez. 500 bölüm daha çekeriz” cevabını verdi.

Oyuncu kadrosuna bu sezon dahil olan Ümit Özkan canlandırdığı Yusuf karakteri hakkındaki soruları cevaplarken Elif’te yer almaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Öte yandan Elif’in birbirine düşman iki karakterini canlandıran Selin Sezgin ve Cemre Melis Çınar’ın kamera arkasındaki dostluğu da dikkatlerden kaçmadı.

Bir zamanlar Melek’in şimdilerde ise Zeynep’in çalıştığı atölyenin sahibi olan dizinin kötü karakteri Cevher’i canlandıran Serhat Üstündağ ise, “Buradaki samimiyeti hiçbir yerde bulamadım” şeklinde konuştu.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0