O dizi yayından kaldırıldı!

Yeni sezonu merakla beklenen Bodrum Masalı dizisi hakkında yayıncı kanal Kanal D'den flaş bir karar geldi. Dizi artık yayınlanmayacak.

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Bodrum Masalı'nın yeni sezonunun ilk bölümü 15 Eylül'de yayına girecekti. Dizinin yapımcısı TMC ile Kanal D'nin dizi planlaması için yaptığı toplantıdan sürpriz bir sonuç çıktı. Son ana kadar yayınlanacağı beklenen dizi için yayından kaldırma kararı alındı.

Dizide Timuçin Esen ve Alperen Duymaz dışındaki başrol oyuncuları çeşitli sebeplerle diziden ayrıldığı duyurulmuştu. Bunun üzerine dizinin devam etmeyeceği konuşulmuş bunun üzerine yapım şirketi yeni bir oyuncu kadrosu oluşturulduğunu açıklamıştı.

BİR YORUM YAPIN 4

Gülizar Bakı 6 yıl önce

Çok severek takip ettiğim bir dizi idi.Üzüldüm ...

Toplam 1 beğeni

Haymanali 6 yıl önce

Boyle bi flimmi de warmis

Toplam 2 beğeni

iyi olmus 6 yıl önce

sevval sami hiiic sevmedigim icin bu diziyi izlemedim.ayrica ben zaten kanal d yi seyretmiyorum.pinar altug sevval sam vb isimlerin hepsinin toplandigi kanal.gezici eylemci oyuncularin toplandigi kanal.aydin doganin himayesindeki oyuncular.kanal dyi izlemiyorum hiiic eksikligini hissetmiyorum.

Toplam 25 beğeni

Burak Uslu 6 yıl önce

Ben bu malum kanalı reklam olmasın ismini vermeyelim. Uydu alıcısından sileli yıllar oldu. Gazeteleri tvleri radyoları yok farz ediyorum. Hainlerle aynı safta olunmaz

Toplam 15 Beğeni