Barış Akarsu'nun annesine güzel haber!

Geçtiğimiz hafta başında merhum şarkıcı Barış Akarsu'nun annesinin yaşadığı eve giren ve Akarsu'nun özel eşyalarını çalan hırsızlardan birisi yakalandı.

Bartın'ın Amasra ilçesinde 7 Ağustos'ta merhum sanatçı Barış Akarsu'nun ailesinin oturduğu ve aynı zamanda Akarsu'nun özel eşyalarının sergilendiği  müze olan evi soyan 2 kişiden birisi yakalandı. 7 ayrı hırsızlık sabıkası olan A.E, Akarsu'nun eşyalarının diğer hırsızda olduğunu iddia etti.

Merhum oğlunun odasını ve eşyalarını ilk gün ki gibi muhafaza eden acılı anne Hatice Akarsu, hırsızlara böyle seslenmişti: "Ne olur yapan kişiye sesleniyorum. Bir şeytana mı uydunuz? Ne olur geri dönün bana, çocuğumun değerlerini, bana hatıralarını getirin"

Barış Akarsu'nun annesine şok!

İLİŞKİLİ HABER

Barış Akarsu'nun annesine şok!
Zeki Alasya'nın eşinden duygulandıran paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Zeki Alasya'nın eşinden duygulandıran paylaşım

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

vatandaş 6 yıl önce

inanamıtorum 7 adet sabıkası varmış iyi 8 oldu şimdi 60_70 e kadar bekleriz bu ara birilerini kazara öldürürse hapse atarız yoksa ifadesini alıp ya serbest bırakırız yada kuvvetlensin diye 3 ay 3 öğün iyice besleriz diyen birini duydum acaba doğru mu diyor bir daha bu haberleri dikkatli takip edeceğim

H.B.V 6 yıl önce

..O diğer Hırsızda elinden çokdan çıkarmıştır..?