Avinash Sachdev Türkiye’de hayranlarıyla buluşuyor

Türkiye'de yayınlanan bölümleriyle Türk hayranlarının gönlünü çalan Tatlı Bela’nın yakışıklı oyuncusu Avinash Sachdev, Türkiye'ye geliyor!

Kanal 7 ekranlarında yayınlandığı dönemde izleyicileri ekran başına kilitleyen Tatlı Bela’nın yakışıklı oyuncusu Avinash Sachdev Türkiye’ye geliyor. Sevilen oyuncu 19 – 25 Ağustos tarihleri arasında hem İstanbul’u gezecek hem de hayranlarıyla buluşacak.

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Tatlı Bela’nın başrol oyuncusu Avinash Sachdev İstanbul’a geliyor. Türkiye’yi ve Türkleri çok sevdiğini belirten yakışıklı oyuncu İstanbul’un tarihi mekanlarından Sultanahmet Camii, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi ve diğer simgeleşmiş mekanları ziyaret edecek.

Rol aldığı dizilerle geniş hayran kitlelerine sahip olan Sachdev gezisinin ilk günlerinde İstanbul’un tarihi mekanlarını ziyaret edecek, Türk yemeklerinin tadına bakacak. Çok sevilen dizisinin yayınlanmış olduğu Kanal 7’yi de görmek isteyen oyuncu, Kanal 7 Medya Grubu yöneticileriyle bir görüşme yapacak. Gezisinin üçüncü gününde Avinash Sachdev,  Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri’nde hayranlarıyla bir araya gelecek.

İstanbul’u doyasıya yaşayacak olan Avinash Sachdev, 25 Ağustos’ta gezisini sonlandıracak.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 16

.... 3 yıl önce

bende avinash hayraniyim nasil hayran olmiyim adama hem yakishikli hem karizmatik hem cok iyi oyuncu. keshke onu gormek banada nasip olsa.

Toplam 1 beğeni

Sena Nur 6 yıl önce

Bende onu çok seviyorum ve tabiki çoook yakışıklı I Love You

Toplam 1 beğeni

Şadiye 3 yıl önce

Ben onu çok kıskanıyorum hatta hiç kimsenin ona hayran olmasını istemiyorum o benin canım Allah korusun ona birşey olursa yaşayamam

Toplam 4 Beğeni

avinash 6 yıl önce

Bunlar 'PEMBE dizi. Bizlerle dalga "riz olan evlilik!!!!!!! vb tipi programları izleyeceğime en azından bir emek sarfedildiği açık olan bu dizileri BİLEREK, İSİYEREK VE TEAMMÜDEN İzliyorum. Tabii ki iyice basit ve saçmalamış olanları hariç. Bundan kazancım 1) hint müzigi dinliyorum. 2)her dizide hint kültüründen bir kesit öğreniyorum. 3) kafamı yormuyor. Bir iş tutarken zevkle yapıyorum çünkü gözümü dikip ne oluyor diye izlemiyor ama dinliyorum 4) bir hafta boyunca bir diziyi beklemiyorum Her gün kısa , az, ve öz. Dolayısıyla sizin zevkiniz size, bizim ki bize, ne dersiniz?

Toplam 3 beğeni

BÜŞRA 6 yıl önce

Onu seviyoruz o biziM herseyimiz

Toplam 7 beğeni

Şadiye 3 yıl önce

O benim canımın içi

Toplam 3 Beğeni

Melis 6 yıl önce

Ya çok seviyorum adamı ama tam olarak ne zaman anlamadım

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun