Çocuklar Duymasın 5.bölüm fragmanı! Haluk ve Meltem'in yemek krizi

Bir zamanların fenomen dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümleriyle her Pazar Kanal D’de seyirciyle buluşuyor. Dün ekrana gelen 4.bölümle keyifli anlar yaşatan Çocuklar Duymasın 5. bölüm fragmanı da hemen ardından yayınlandı.

Haluk ve Meltem arasında çıkan yemek krizi komik anlara sahne oldu. Pazar günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Çocuklar Duymasın’ın yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Dün akşam seyirciyle buluşan dizinin yeni bölümün hemen ardından Çocuklar Duymasın 5.bölüm fragmanı da Kanal D ekranlarında yayınlandı.

Çocuklar Duymasın 5.bölüm fragmanı

Çocuklar Duymasın 5.bölümü ne zaman?

Başrolünde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'nun yer aldığı Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çocuklar Duymasın 5.bölümü 20 Ağustos Pazar saat 20.00’de seyirciyle buluşuyor.

Çocuklar Duymasın 5.bölümünde neler olacak?

20 Ağustos Pazar günü yayınlanacak yeni bölümde; Gönül, Haluk ve Meltem’i hafta sonu bir aktivite arayışı ile bowling oynamaya davet eder. Haluk’un bowling topuyla imtihanı kahkaha dolu anlar yaşatırken Çaycı Hüseyin ve Şükrü ilginç kurtarma yöntemiyle Haluk’un imdadına yetişecek.

Bir yandan ortaokul mezuniyetleri yaklaşan Orçun ve Merve’yi bir telaş alacak. Kıyafet konusunda kafası oldukça karışan Merve’ye Meltem yardımcı olacak. Merve kıyafet krizindeyken Orçun’un ise başı telefon yasağıyla meşgul olacak. Telefon yasağından kurtulamayan Orçun çareyi mektupta bulacak ve Haluk’un yardımları komik anlara sahne olacak.

Çocuklar-duymasın-4-bölüm-özeti

Çocuklar-duymasın-4-bölüm-özeti

Çocuklar Duymasın son bölümünde neler yaşandı?

Meltem, Haluk’un Kuzu İnciğini Sokak Hayvanlarına Verince Ortalık Karışır.

Haluk’un canı kuzu incik çekmiştir. Sırf bunun için Meltem’i önemli bir toplantıdan çıkaran ve kuzu incik yapmasını isteyen Haluk, akşam yemeğine de bütün eş, dost, akraba kim varsa çağırır. Taş Fırın Haluk bütün gün hiçbir şey yememiş, sabırsızlıkla kuzu incik yiyeceği anı beklemiştir. Eve çok aç ve heyecanlı bir şekilde gelen Haluk’u kötü bir sürpriz beklemektedir.

Eve sokak hayvanlarını koruma ekibinden iki şirin, küçük kız gelir. Kendi yaptıkları bilezikleri satarak, elde ettikleri paralarla sokak hayvanlarına mama alan bu iki şirin kız Meltem’den evde pişen et yemeğini de isteyince Meltem zor durumda kalır. Sokak hayvanları konusunda hassas olan Meltem, iki küçük kız çocuğunun yalvarmalarına dayanamaz ve Haluk’un kuzu inciğini küçük kızlara verir. Bu durumu Haluk’tan gizleme çabaları bir birinden eğlenceli ve komik anlara sahne olur.

Öte yandan hava durumu sağanak yağış uyarısı vermektedir. Yağmur bütün bir şehri etkisi altına alacaktır. Haluk ve Meltem, yağmurda sokakta kalan insanlara yardım ederken, yağmur romantizmi yapmak isteyen Gönül ve Tuna ise çocuklar TEOG yıllarında yıldırımdan korkup depresyona girmesin diye acil bir plan yapmak zorunda kalır. Evleri bodrum katta olan Emine ve Çaycı Hüseyin ise su baskını riskinden dolayı endişelenirken ilginç korunma yöntemlerine başvururlar.

BİR YORUM YAPIN 0