Bu Sayılmaz son bölümüyle kırdı geçirdi! 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV’nin yeni komedi dizisi Bu Sayılmaz dün akşam 2.bölümüyle ekranlardaydı. Absürt komik dizi güldürmeye devam ediyor. Peki, Bu Sayılmaz 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Geçen hafta yayınlanan ilk bölümüyle seyirciyi pek memnun etmeyen Bu Sayılmaz, dev kadrosu sayesinde ümitleri tüketmiyor. Dün akşam yeni bölümüyle ekranlarda olan dizide Armağan’ın kız isteme merasiminde yaptıklarını telafi etme çabalarını izledik. Maskeli baloya gidip Biricik’in gönlünü almaya çalışan Armağan işi yanında belalısı Semiha ve Cengiz abisi varken çok zor. Komik anlara sahne olan balodan sonra Armağan ne yapacak? Bu Sayılmaz 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm detaylar...

bu-sayılmaz-3-bölüm-izle

bu-sayılmaz-3-bölüm-izle

Bu Sayılmaz 3.bölüm ne zamana ekranlarda olacak?

FOX TV’de ekrana gelen ve kadrosunda Mustafa Üstündağ, Binnur Kaya ve Settar Tanrıöğer gibi ünlü isimlerin bulunduğu Bu Sayılmaz 23 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00’de seyirciyle buluşacak.

Bu Sayılmaz 3. bölüm fragmanı!

Bu Sayılmaz’ın Son Bölümünde Neler Oldu?

Armağan, kız kardeşi Biricik’in istendiği geceyi mahvettiği için pişmandır. Bunu telafi etmek için Cengiz abisiyle bir plan yapar. Kız kardeşini istemekten vazgeçen zengin ailenin gönlünü almaya çalışırlar. Fakat Armağan’ın belalısı Küçük Semiha bu planı duyup, yanlış anlar. Armağan’a kız isteneceğini düşünür ve bütün öfkesiyle harekete geçer. Armağan’ın Biricik’in peşinden gittiği maskeli baloya belalısı Semiha da gelir ve hep beraber ortalığı karıştırırlar. Her şeyi eline yüzüne bırakan Armağan’ı bu zor sınavında büyük bir sürpriz beklemektedir.

Bu Sayılmaz 2.bölüm:

BİR YORUM YAPIN 0