Kanatsız Kuşlar 12.bölüm fragmanı! Nefise ve Muzaffer'i bekleyen sürpriz...

Kanatsız Kuşlar son bölümüyle ATV ekranlarındaydı. Çaresiz bir anne ve çocuklarının dramatik hikayesini ekranlara taşıyan Kanatsız Kuşlar yine nefes kesen bir finalle sona erdi. Yeni bölümün ardından Kanatsız Kuşlar 12.bölüm fragmanı da yayınlandı!

ATV televizyonunun sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar 10.bölümüyle yine sırlar ve aksiyon doluydu. Bir önceki bölümde her şeyi itiraf etmek üzere olan Nefise'nin sözlerini yarım bırakan bir gelişme yaşandı. Ahmet'e karşı her zaman sabırla yaklaşan Zeynep'in ise sabrı tükendi ve Ahmet'e gereken cevabı verdi. Ahmet ve Onur arasında sıkışıp kalan Zeynep bir yandan da kardeşleri için çırpınıyorken; Ahmet birbirinden farklı yollarla ona ulaşmaya çalışıyor. Onur ise bu durumun farkındadır ve durmadan sitem etmektedir. Nefise ve Muzaffer için yeni başlangıçların sahne olduğu son bölümde sürpriz bir misafir büyüyü bozacaktır. İşte, Kanatsız Kuşlar 12.bölüm fragmanı

Kanatsız Kuşlar 12.bölüm fragmanı:

Kanatsız Kuşlar 12.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü olan Kanatsız Kuşlar 12.bölüm 7 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Kanatsız Kuşlar son bölümünde neler oldu? İşte, Kanatsız Kuşlar 11.bölüm özeti...

kanatsız kuşlar

kanatsız kuşlar

Nefise, Muzaffer’e tüm gerçeği açıklamak üzereyken beklenmeyen bir gelişme yaşanır.

Nefise, Muzaffer'e tüm gerçeği açıklamak üzereyken beklenmeyen bir gelişme yaşanır. Azime ve Nefise arasında gizli şeyler döndüğünden şüphelenen Tuba, tehlikeyi göze alarak Azime'yi köşeye sıkıştıracak bir ipucu yakalamayı başarır. Ahmet, Zeynep'e evlilik konusunda baskı yapar. Zeynep ise Ahmet'in tavrı karşısında onunla olan bağını tamamen koparmaya karar verir. Zeynep'in Onur'la yakınlaştığını öğrenen Emre ise ablasına bu konuda çok sert çıkar. Muzaffer'in oğlu Mert, nihayet eve getirilmiştir. Küçük Aysun ise Mert'in gelişi ile derin bir yalnızlığın içine düşer. Annesi Nefise ile aralarında aşmaları gereken büyük, bir o kadar da dramatik bir sınav başlar. Nefise, bir yandan Mert ile ilgili hesap edemediği çeşitli zorluklar yaşarken, bir yandan da küçük kızı Aysun'la sorunlarını çözmeye çalışır. Muzaffer ise Nefise ile evlendiklerinden bu yana ilk kez baş başa kalacakları bir geceye başlarken, yaşayacakları sürpriz ikisini de şok edecektir.

BİR YORUM YAPIN 0