Star TV Siyah İnci bu akşam başlıyor! Siyah İnci oyuncuları ve konusu…

Star TV’nin yeni sezona iddialı gelen dizisi Siyah İnci’nin ilk fragmanı geldi. Başrollerinde Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi Eylül ayında ekranlarda olacak. İşte, dizinin konusu ve oyuncu kadrosu…

Sezonun merakla beklenen dizilerinden Siyah İnci’den ilk fragman geldi. Çekimleri Çeşme’de devam eden dizinin oyuncu kadrosu da oldukça iddialı. Siyah İnci’nin oyuncu kadrosu; Merve Polat, Hüseyin Avni Danyal, Burak Altay, Olgun Şimşek, Çağla Demir, Yeşim Büber, Melis Sezen, Mehmet Mehmedof gibi isimlerden oluşuyor.

siyah inci

siyah inci

Senaryosunu Yekta Torun’un yazdığı diziyi Erol Özlevi yönetiyor. Dizide yetenekli oyuncu Hande Erçel “Hazal” karakterine hayat verirken, başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman ise “Kenan”ı canlandıracak; iki sevgilinin arasına girerek her şeyi alt üst eden “Vural”ı ise Berk Hakman canlandıracak.

Eylül ayında Star TV’de olması beklenen dizinin konusu ise şöyle; “Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak.”

Sezonun iddialı dizileri arasında zikredilen Siyah İnci ilk bölümüyle 28 Eylül Perşembe günü 20.00'de Star TV'de...

Siyah İnci İlk Bölüm Fragmanı:

BİR YORUM YAPIN 0