Kanatsız Kuşlar 13.bölüm fragmanı! Muzaffer'den beklenmedik sürpriz...

ATV ekranlarında yayınlanan Kanatsız Kuşlar yine heyecan dolu bir bölümle geldi. Nefes kesek Kanatsız Kuşlar 12.bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte, Kanatsız Kuşlar 13.bölüm fragmanı...

Bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesi Kanatsız Kuşlar'da yine heyecan üst seviyelerdeydi. Nefise tüm gerçekleri Muzaffer'e itiraf edecekken beklenmedik bir olay yaşandı. Gerçekleri açıklama fırsatını kaçıran Nefise için işler daha da karmaşık hale gelirken; bir yandan da Emre'nin annesinin evlendiğini öğrenmesi ortalığı iyice karıştırdı. Tuba, Muzaffer ve Nefise'nin aralarını bozmak için her yolu denerken; Zeynep Ahmet'le nişanını bozdu. Onur ise bunu öğrendikten sonra Zeynep'in karşısına daha ciddi şekilde gelmeye karar verdi. 

Kanatsız Kuşlar 13.bölüm fragmanı:

Kanatsız Kuşlar 13.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesi Kanatsız Kuşlar 13.bölüm 14 Eylül Perşembe günü saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

Kanatsız Kuşlar son bölümde neler oldu?

kanatsız kuşlar son bölüm

kanatsız kuşlar son bölüm

Muzaffer'in oğlu Mert'in malikaneye gelişiyle Nefise ve Azime için işler iyice zorlaşır. Muzaffer, Mert'in yeni hayatına ve Nefise'ye alışması için elinden geleni yaparken, Tuba da Mert'i kullanarak Muzaffer ve Nefise'nin arasını açmak için uğraşır. Nefise, oğlu Emre'ye evlendiğini söylemeye çalışırken Emre, herkesi şaşırtacak bir tepki verir. Cemre model olacağını sanarak gittiği bir çekim işinde başını belaya sokar. Muzaffer, Nefise'ye günler sonra birlikte geçirecekleri ilk geceye özel bir sürpriz hazırlamıştır. Zeynep'in Ahmet'le sözü bozduğunu öğrenen Onur, Zeynep'i kazanmak için harekete geçer.

Kanatsız Kuşlar Oyuncuları

Melis Tüzüngüç - Zeynep

Ümit İbrahim Kantarcılar - Onur

Ahmet Varlı - Ahmet

Deniz Bolışık - Nefise

Fatih Al - Muzaffer

Servet Pandur - Azime

BİR YORUM YAPIN 0