Kalp Atışı 11.bölüm fragmanı! Bahar'ın beklenmedik ölümü...

Kalp Atışı 10.bölümüyle herkeste şok etkisi yarattı. Bahar'ın ölümü ile bütün dengelerin değişeceği dizinin son bölümünün ardından Kalp atışı 11.bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte, Kalp Atışı 11.bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Kalp Atışı yayınlanan 10.bölümüyle ciddi manada nefes kesti. Geçen bölümde hayatı tehlikede olan Eylül kurtulmayı başardı. Ancak beklenmedik bir can kaybı yaşandı. Özel kuvvet timlerinin yardımıyla mahşer yeri olan hastane normale dönerken, Bahar kurşunların hedefi oldu. Yaşam savaşı veren Bahar, bu savaşı kaybetti ve öldü. Bahar'ın bu beklenmedik ölümü herkesi derinden sarsarken, Bahar'ın babası Sinan'dan Eylül'ü bekleyen zor günlerin sinyali geldi. Kızının ölümünden Eylül'ü sorumlu tutan Sinan, Eylül'e savaş açtığını ilan etti. Kalp Atışı'nın heyecanı doruklara çıkaran son bölümünün ardından merakla beklenen Kalp Atışı 11.bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kalp Atışı 11.bölüm fragmanı:

Eylül ve Ziyanur karşı karşıya...

Kalp Atışı 11.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı 11.bölümü 15 Eylül Cuma akşamı saat 20.00'de Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Kalp Atışı 10.bölüm izle!

Kalp Atışı son bölümde neler oldu?

kalp atışı son bölüm

kalp atışı son bölüm

Kalp Atışı’nın ekrana gelen 10. bölümünde, özel hareket timleri hastaneye gelerek saldırganı yakalamaya çalıştı. Eylül saldırganın elinden kurtulmayı başarsa da kucağında kurtarılmayı bekleyen polis memurunun ölmesi onu darmadağın etti. Ali Asaf ve Oğuz ölümle pençeleşen Bahar’ı kurtarmayı başaramadı. Bahar’ın ölümüyle Sinan’ın yıkıldığı, tüm hastanenin gözyaşlarına boğulduğu sahne izleyenleri derinden etkiledi. Saldırganla karşı karşıya kalan Ali Asaf ve Ziyanur, hastanın tehlikeli davranışlarının nedenini öğrenmek için ona yardım etmek istese de özel timler saldırganı vurarak etkisiz hale getirdi. Bahar’ın cenazesinde Eylül, Ali Asaf hakkında bilmediği gerçekleri öğrendi. Eylül’ün “üzerine toprak atılan sadece Bahar değildi. Bugün benim için bir milattı, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dediği final sahnesi izleyenlerde büyük merak uyandırdı.

    Ege Kökenli kimdir? Kaç yaşında ve aslen nerelidir?

    İLİŞKİLİ HABER

    Ege Kökenli kimdir? Kaç yaşında ve aslen nerelidir?

    BİR YORUM YAPIN 0