Şevkat Yerimdar 16.bölüm fragmanı yayında! Bora'nın hain planı...

Fox TV'nin sevilen dizisi Şevkat Yerimdar 15.bölümüyle ekranlardaydı. Son bölüme Bora ve Seval'in hain planları damga vurdu. Yayınlanan son bölümün ardından Şevkat Yerimdar 16.bölüm fragmanı da çıktı. İşte, Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları

Fox TV ekranlarında yayınlanan Şevkat Yerimdar'da yine heyecan doruktaydı. Mahalle sıcaklığını evlere taşırken bir yandan da keyifli anlar yaşatan Şevkat Yerimdar 15.bölümde Şevkat ve Esin'in arasını açmaya çalışanların hain planları vardı. Şevkat'e kişisel bir yıkım yaşatamayacağının farkına varan Bora, intikamını mahallede bir binayı yıkarak almaya çalışacak. Şevkat'i yeniden kazanmak için elinden geleni yapan Seval ise planlarına devam edecek. Yayınlanan son bölümün ardından Şevkat Yerimdar 16.bölüm fragmanı da geldi. 

Şevkat Yerimdar 16.bölüm fragmanı

Şevkat Yerimdar 16.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Özgürcan Çevik ve Başak Parlak'ın rol aldığı Şevkat Yerimdar 16.bölümü 15 Eylül Cuma günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

Şevkat Yerimdar 15.bölüm izle!

Şevkat Yerimdar son bölümde neler oldu?

şevkat yerimdar son bölüm

şevkat yerimdar son bölüm

Seval, Şevkat ile Esin'in arasını açmak için planlarını devreye sokar. Bozkır'ın türkü bar açılışına davet edilmeyen Seval, bunu fırsat bilerek sitem eder ve kendisine hoşgeldin partisi düzenlenmesini ister. Mahalleli Seval'i kıramaz ve parti yapılır. Partiye son dakika gelen Esin ise, Seval ve Şevkat'i bir çift gibi oynarken görür. Bora mahalledeki bir binayı satın almıştır ve göz dağı vermek için kepçeyle yıkıma gelir. Mahalleli duruma engel olamaz. Bora ve Şevkat karşı karşıya kalır. Şevkat canı pahasına bu yıkıma izin vermeyecektir. Bora ise herşeye rağmen başladığı işi bitirmeye kararlıdır. Cuma şifalı taşlarla para kazanma peşine düşmüştür. Ama işler umduğu gibi gitmez.

Şevkat Yerimdar Oyuncuları

ÖZGÜRCAN ÇEVİK (Şevkat Yerimdar)

BAŞAK PARLAK (Esin Uçar)

SALİH KALYON (Cevdet Uçar)

MURAT AKKOYUNLU (Cuma / Tesisatçı)

SUZAN AKSOY ( Marika)

AYŞE KÖKÇÜ ( Gülperi)

MAZLUM ÇİMEN (Bozkır)

BURAK DEMİR (Niko)

BARIŞ MURAT YAĞCI (Bora)

ESER EYÜBOĞLU (İsmail)

PELİN ORHUNER (Tezene)

CANAN MAKTAL (Gizem)

SEMRA GÜZEL (Sanem)

MÜGE UYAR (Bahar),

MERT TÜRKOĞLU (Selami / Çaycı)

BİR YORUM YAPIN 0