Seren Şirince kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

İlişki Durumu Karışık dizisiyle üne kavuşan Seren Şirince kimdir? Şimdilerde Seven Ne Yapmaz dizisinde Nazlı karakteriyle boy gösteren Seren Şirince kaç yaşında?

Henüz çok genç olan güzel oyuncu Seren Şirince geçen sezon beğeniyle takip edilen İlişki Durumu Karışık dizisiyle kısa sürede tanındı. Ekranların aranan yüzlerinden olan oyuncu Seren Şirince intikam hırsıyla bambaşka bir insana dönüşen Nazlı karakteriyle dizilere geri döndü. Şirince, oyuncu ve şarkıcı Yusuf Çim'le başrolü paylaştığı dizi Seven Ne Yapmaz'la ATV ekranlarında olmaya devam ediyor.

seren şirince

seren şirince

Seren Şirince kimdir?

01 Ocak 1991 İzmir doğumlu olan Seren Şirince'nin oyunculuk merakı çok eskilere dayanıyor. Oyunculuk kariyerine küçük yaşında İzmir'de Han Tiyatrosunda Rüçhan Gürel'in eğitimleriyle başlamıştır. Üniversiteye devam ettiği sırada Araf Zamanı ve Aşk Emek İster dizilerinden teklif almıştır.

Profesyonel anlamda tiyatroya adım atışı 2014 yılında Göl Kıyısı adlı oyun ile Talimhane Tiyatrosu'yla olmuştur. Daha sonra oynadığı reklam filmiyle oldukça beğenilen başarılı oyuncuyu yukarılara  taşıyacak rol gelmiştir. 

2015 sezonunda yaz dizisi olarak başlayan İlişki Durumu Karışık diziside Berk Oktay ile başrolü paylaşmıştır. Dizide Ayşegül karakterine hayat veren Şirince, doğal oyunculuğu ve yeteneği ile ekranların sevilen isimlerinden olmuştur.

seven ne yapmaz nazlı

seven ne yapmaz nazlı

2017 yılına gelindiğinde Yusuf Çim ile başrolü paylaştığı ATV'de ekrana gelen Seven Ne Yapmaz adlı dizide "Nazlı" karakterini canlandırmaktadır. Şirince yeni rolünü "Güzeller güzeli köylü kızımız Nazlı, Fatma ananın çiftliğinde büyümüş, çalışkan, herkesin yardımına koşan melek gibi bir kızdır. Annesini bebek yaşta kaybetmiş, köyden gitmek zorunda kalan babasını ise hiç tanımamıştır. Annesi yerine koyduğu Fatma'nın kanatları altında, doğal bir ortamda, çiftlikte büyümüştür. Bu güzel, iyi yürekli kızımız için hayat Fatma ana' nın yeğeni Ozan'ın köye gelmesiyle değişir. "sözleriyle anlatmıştır.

Rol Aldığı Diziler:

2012 Araf Zamanı

2013 Aşk Emek İster (Nazlı)

2015 İlişki Durumu: Karışık (Ayşegül)

2016 İlişki Durumu: Evli (Ayşegül)

2017 Seven Ne Yapmaz (Nazlı)

ATV Seven Ne Yapmaz dizisi ne zaman başlıyor? Konusu ve oyuncu kadrosu

İLİŞKİLİ HABER

ATV Seven Ne Yapmaz dizisi ne zaman başlıyor? Konusu ve oyuncu kadrosu
Seven Ne Yapmaz 6.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seven Ne Yapmaz 5 bölüm izle!

İLİŞKİLİ HABER

Seven Ne Yapmaz 6.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seven Ne Yapmaz 5 bölüm izle!

BİR YORUM YAPIN 0