Ateşböceği 12.bölüm fragmanı! Ateşböceği 11.bölüm izle! Aslı tehlikede...

Star TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Ateşböceği 11.bölümüyle seyirciyle buluştu. Ateşböceği nefes kesen son bölümde Aslı büyük bir tehlikenin eşiğine geldi. Ateşböceği yeni bölümün ardından Ateşböceği 12.bölüm fragmanı da yayınlandı.

Star TV'nin en çok izlenen dizileri arasında yer almayı başaran Ateşböceği'nde sular durulmuyor. Mahalleyi kurtarmak için işbirliği yapan Aslı ve Barış, Veli'nin peşine düşerek onun açığını yakalamıştır. Daha sonra bir plan yaparak işe koyulan ikiliyi kötü bir sürpriz karşılar. Belgelerin peşine düşen Emrah Aslı'yı tuzağa düşürür ve Barış'a şantaj yapar. Ateşböceği 11.bölümün ardından yayınlanan Ateşböceği 12.bölümde Emrah Aslı'yı kaçırır. İşte, merakla beklenen Ateşböceği 12.bölüm fragmanı...

Ateşböceği 12.bölüm fragmanı

Ateşböceği 12.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz'in yer aldığı Ateşböceği 12.bölüm 24 Eylül Pazar günü saat 20:00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Ateşböceği 11.bölüm izle!

Ateşböceği 11.son bölümde neler oldu?

ateşböceği 11.bölüm

ateşböceği 11.bölüm

Aslı’yı kötü bir sürpriz bekliyor...

Aslı ve Barış sonunda Veli'nin açığını yakalamış; bu işi bitirmek için yine bir maceraya atılmışlardır. Ama bu sefer Cahide'nin yönlendirmesiyle İlayda da olaylara dahil olur. İlayda'nın varlığı ile Aslı'nın ajanlık planları suya düşer. Barış'ın, Emrah'la ilgili uyarılarını dikkate almayan Aslı'yı kötü bir sürpriz beklemektedir.

BİR YORUM YAPIN 0