Kanatsız Kuşlar 14.bölüm fragmanı! Nefise'den şok itiraf!

ATV'nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar 13.bölümde heyecan yine doruktaydı. Birbiri ardınca yaşanan ani gelişmeler Kanatsız Kuşlar yeni bölüm için de merak uyandırdı. Kanatsız Kuşlar son bölümün ardından Kanatsız Kuşlar 14.bölüm fragmanı da geldi.

Bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesi Kanatsız Kuşlar 13.bölümüyle ATV ekranlarındaydı. Onu ve Ahmet'in çekişmeleri sürerken; Nefise, Zeynep ve Onur'un ilişkilerini öğrenir. Diğer bir yandan Nefise'nin çocuklara olan ilgisi dikkatini çeken Muzaffer bu durumu sorgulamaya başlar. Mert'in kaçırılmasıyla sarsılan Muzaffer'in gözü hiçbir şey görmez.Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanında Nefise şok bir gerçeği açıklar. İşte,Kanatsız Kuşlar 14.bölüm fragmanı ...

Kanatsız Kuşlar 14.bölüm fragmanı

Kanatsız Kuşlar 14.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Melis tüzüngüç, Ümit Kantarcılar, Deniz Bolışık ve Fatih Al'ın yer aldığı Kanatsız Kuşlar 14.bölüm 21 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

Kanatsız Kuşlar son bölümde neler oldu?

kanatsız kuşlar son bölüm

kanatsız kuşlar son bölüm

Zeynep ve Onur'un yakınlaştığını gören Nefise, gözlerine inanamaz ve kızının peşine düşer. Zeynep ise her şeyden habersiz, Onur'la doludizgin aşkını yaşamaktadır. Tuba, Muzaffer'le vakit geçirmek için Nefise'nin bir anlık yokluğundan yararlanır. Kaan, Cemre'nin internette, uygunsuz sitelere düşen fotoğraflarını görür ve Cemre için işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Küçük Aysun, Mert'le oynarken, Mert'in düştüğünü gören Muzaffer, Aysun'u bunun suçlusu sayarak öfkeden delirir. Aysun'u savunan Emre ile Muzaffer'in karşı karşıya gelmesi büyük olayların başlangıcı olur. Emre, intikam hırsıyla, Behzat'ın sinsi planlarından habersiz, yeniden onunla çalışmaya başlar. Zeynep için kavga eden Onur ve Ahmet'in arasında ise ipler iyice gerilir. Artık, Onur'un, Ahmet'i mahvetmek için bambaşka bir planı vardır.

BİR YORUM YAPIN 0