Bizim Hikaye 2.bölüm fragmanı yayınlandı! Fox TV Bizim hikaye izle...

FOX TV'nin yeni dizisi Bizim Hikaye seyirci karşısında ilk sınavını verdi. Bizim Hikaye büyük rakiplere rağmen ilgiyle izlendi. Peki, Bizim Hikaye ilk bölümün ardından Bizim Hikaye 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir baltaya sap olamamış ve yarardan çok zarar veren babaları Fikri’ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 6 kardeş ve Filiz’e aşık Barış’ın kesişen yollarını hikaye edinen "Bizim Hikaye" ilk bölümüyle Fox TV ekranlarındaydı. Çok zor şartlar altında yaşam savaşı veren Filiz ve ailesinin hikayesi her Perşembe yayınlanmaya devam edecek. Peki, ilk bölümün ardından Bizim Hikaye 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye konusu ve oyuncu kadrosu ile tüm detaylar haberimizde...

Bizim Hikaye 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 2.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ekranların en yeni dizilerinden Bizim Hikaye 2.bölümüyle 21 Eylül Perşembe günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Bizim Hikaye 1.bölüm izle!

Bizim Hikaye ilk bölümde neler oldu? Bizim Hikaye 1.bölüm özeti...

bizim hikaye ilk bölüm

bizim hikaye ilk bölüm

5 kardeşine hem annelik hem babalık yapmaya çalışan Filiz, güne ödenmemiş fatura sürpriziyle başlar. Evin geçimi, faturalar derken işten işe koşturan Filiz'in en yakın arkadaşı Tülay'ın ısrarıyla komşularının kınasına gitmesi hayatında yeni bir sayfa açacaktır. O gece Filiz'in başına gelen kötü bir olay hayatına Barış'ın girmesine sebep olur. Bu olay sayesinde Barış ise bir süredir tekrar karşılaşmayı istediği kızın Filiz olduğunu öğrenir ve bu defa kızın hayatından geçip gitmesine izin vermez. Filiz'in hayatına dokunabilmek için elinden geleni yapmaya çalışsa da, Filiz'in kolay kolay buna izin vermeyeceği açıktır.

Eve destek olmak için ders veren Rahmet yeni öğrencisi Müjde’nin babasının hışmıyla karşılaşır ve kendini zor kurtarır. Kardeşi Hikmet ise yaşadığı imkansız aşkta şiirlerle teselli olmaya çalışmaktadır. Tüm yaptıklarına rağmen babasına kıyamayan Kiraz Filiz'e yardım etmeye çalışırken, Fikret ise tam tersine Filiz'in başına daha çok iş açar. Tek düşündüğü içmek olan Fikri içki parası bulabilmek için yaptığı sahtekarlıktan Barış'ın yardımlarıyla kurtulur. Üstelik Barış’ın Filiz’e yaptığı iyiliği paraya dönüştürmenin de yolunu bulacaktır.

Bizim Hikaye konusu nedir?

bizim hikaye oyuncuları

bizim hikaye oyuncuları

Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren bir aile ve o ailenin adeta annesi haline gelmiş en büyük çocuğu Filiz’le başlar hikayemiz… Anneleri terk edip gittiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikayet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur. Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır; Filiz’in bir küçüğü üstün zekalı Rahmet, onun bir küçüğü, şimdiden zorlu bir yasak aşk yaşayan Hikmet, onun bir küçüğü vicdanlı ve duygusal Kiraz, onun küçüğü Fikret ve en küçükleri 1.5 yaşındaki İsmet.

Filiz bütün hayatını kardeşlerine adamış, en yakın arkadaşı ve komşusu Tülay’la dertleşen, günü birlik işlerden para kazanmaya çalışan, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış girer. Bir anda çıkıp gelen bu esrarengiz genç adam, hem Filiz’in kalbini kazanıp hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır.

bizim hikaye 1.bölüm

bizim hikaye 1.bölüm

Filiz’e ilk gördüğü anda aşık olan Barış onu etkileyebilmek için çabalarken, Filiz zorlu hayatında aşka yer olmadığını düşünür ve Barış’a karşı hissettiklerini inkar etmeye çalışır.

Senelerdir Filiz’e aşık olan polis Memuru Cengiz’in korumacı tavrı da eklenince işler Barış’ın sandığı kadar kolay ilerlemez. Üstüne üstlük Barış’ın gizlediği kimliği ve esrarengiz yaşantısı da ilişkileri için bir tehlike oluşturur. 
Hayatını sadece içmeye ve kolay yoldan para kazanmaya adamış babaları Fikri’ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 6 kardeş ve Filiz’e aşık Barış’ın kesişen yolları herkesi yeni hikayelere götürecektir.

Bizim Hikaye karakterleri ve oyuncu kadrosu:

Filiz (Hazal Kaya)

Barış (Burak Deniz)

Fikri (Reha Özcan)

Rahmet (Yağızcan Konyalı)

Hikmet (Nejat Uygur)

Kiraz (Zeynep Selimoğlu)

Fikret (Alp Akar)

İsmet (Ömer Sevgi)

Çağatay Akman Bizim Hikaye'ye klip çekti! Bizim Hikaye dizi müziği

İLİŞKİLİ HABER

Çağatay Akman Bizim Hikaye'ye klip çekti! Bizim Hikaye dizi müziği

BİR YORUM YAPIN 0