Şevkat Yerimdar 18.bölüm fragmanı! Şevkat patron oluyor...

Şevkat Yerimdar son bölüme Esin ve Şevkat arasındaki flört krizi damga vurdu. Şevkat Yerimdar 16.bölümün ardından, merakla beklenen Şevkat Yerimdar 18.bölüm fragmanı yayınlandı. Şevkat Yerimdar 16-17 bölüm tamamı izle...

Fox TV'nin sevilen dizisi Şevkat Yerimdar 16-17.bölümüyle ekrandaydı. Şevkat Yerimdar yeni bölümünde arasındaki buzlar tamamen eriyen Esin ve Şevkat kendilerini yeni bir çatışmanın içinde bulurlar. Şevkat hemen evlenmek arzusunda olduğunu bildirince Esin, flört etmeden evlenmeyeceğini söyledi. Flört olayına şiddetle karşı çıkan Şevkat mahallelinin de şahit olmasından çekinerek ecel terleri döktü. Dizinin son bölümünde Seval ve Bora krizi son sürat devam ederken, Cuma'nın Ayi Tahir'le imtihanı komik anlara sahne oldu. Şevkat Yerimdar son bölümün ardından, Şevkat Yerimdar 18.bölüm fragmanı da geldi.

Şevkat Yerimdar 18.bölüm fragmanı

Şevkat Yerimdar 18.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Özgürcan Çevik ve Başak Parlak'ın rol aldığı Şevkat Yerimdar 18.bölümü 22 Eylül Cuma akşamı saat 20.00'de Fox TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Şevkat Yerimdar 16-17.bölüm izle!

Şevkat Yerimdar 16-17.son bölümde neler oldu?

şevkat yerimdar son bölüm

şevkat yerimdar son bölüm

Esin, Şevkat'le başlarının beladan hiç kurtulmadığını ve evlenecek olmalarına rağmen romantizm yaşayamadıklarını fark eder.Bu zorunlu flört talebi Şevkat için yepyeni bir sınav olacak ve işler hiç ummadıkları şekilde karışacaktır. Seval bu yakınlaşmadan hiç memnun olmaz ve bozmak için elinden geleni yapar.

Cuma, yan mahallenin belalı katili ayı Tahir'in kombisini tamir edemez ve başına büyük bir bela alır. Tahir Cuma'yı öldürmeye niyetlidir. Cuma bu işten de kurtulabilecek midir?Bora, mahallenin başına bir çeteyi musallat eder. Artık kimsenin huzuru kalmamıştır. Esin ve Şevkat'in arası tam düzelmişken, gelişen olaylar sonucunda rüzgar Seval'den yöne döner ve Esin'in herşeyi yanlış anlayacağı bir kargaşanın içine düşerler.

BİR YORUM YAPIN 0