Kanal D Sevdanın Bahçesi bu akşam başlıyor! Oyuncu kadrosu ve konusu...

Başrollerini Erdem Kınay ve Sibel Can'ın paylaştığı Sevdanın Bahçesi 1.bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak. İddialı oyuncu kadrosuyla merakları artıran Sevdanın Bahçesi'nin konusu ne? Sevdanın Bahçesi yayın tarihi ve ilk bölüm özeti...

Başrollerini yıllar sonra tekrar karşılıklı rol almak için hazırlanan Erdem Kınay ve Sibel Can'ın paylaştığı Sevdanın Bahçesi bu hafta seyirci ile buluşuyor. 18 yıl önce boşanan Sevda ve Levent’in yıllar sonra yollarının kesişmesini konu alan Sevda’nın Bahçesi’nin senaryosunu Birol Güven kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh oturuyor. 

Sevdanın Bahçesi 1.bölüm fragmanı:

Sevdanın Bahçesi ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Sibel Can, Erdem Kınay ve Alina Boz gibi isimlerin yer aldığı Sevdanın Bahçesi ilk bölüm 23 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Sevdanın Bahçesi hikayesi...

Levent ve Sevda büyük bir aşkla evlenmiş ancak 18 yıl önce boşanmışlardır. Her zaman daha fazlasını isteyen Levent’e Sevda ile birlikte kurdukları bu mutlu ama küçük hayat yetmemiştir. Kocasına büyük bir aşkla bağlı olan Sevda, Levent’in ondan ayrılmak istediği gün hamile olduğu haberini heyecanla vermek isterken, ayrılık teklifiyle yıkılır ve Levent’e hamile olduğunu söylemez. Levent, şuan da Defne adında bir kızı olduğundan bile habersizdir.

Kader bir gün Levent ve Sevda’yı bir araya getirir. Sevda her şeyden habersiz, Levent ve eşi Aylin’in hayatına girer. Aylin’in Levent’in yeni karısı olduğundan habersiz olan Sevda, gerçeği öğrendiğinde ise vazgeçmek için çok geçtir.

Yıllar sonra karşısında Sevda’yı görünce kafası karışan Levent’i zor günler beklemektedir. Levent ve Sevda yıllar sonra bir araya gelince, ikisinin de hayatı alt üst olur. Yıllardır gizli kalmış sırlar ve yalanlar bu yarım kalmış büyük aşkın önüne geçebilecek midir?

sevdanın bahçesi ilk bölüm

sevdanın bahçesi ilk bölüm

Sevdanın Bahçesi Oyuncuları:

Sibel Can (Sevda)

Emre Kınay (Levent)

Begüm Kütük (Aylin)

Alina Boz (Defne)

Baran Bölükbaşı (Tolga

Esra Kızıldoğan (Ayşe)

Mehmet Bozdoğan (Hamdi)

Berat Yenilmez (Eray)

Hakan Atalay (Hakan)

Haydar Köyel (Nuri)

Yasemin Öztürk (Jale)

Melehat Abbasova (Tatyana)

Doğa Konakoğlu (Ufuk)

Sevdanın Bahçesi 2.bölüm fragmanı! Sevda ve Aylin karşı karşıya...

İLİŞKİLİ HABER

Sevdanın Bahçesi 2.bölüm fragmanı! Sevda ve Aylin karşı karşıya...

BİR YORUM YAPIN 0