Söz 14.bölüm fragmanı yayınlandı! Söz 13.son bölümde Keşanlı şehit mi düşüyor?

Star TV'nin merakla beklenen Söz dizisi yeni sezona nihayet başladı. Görevden alınan Tim için yeni bir dönem başlarken, sürpriz bir gelişmeyle orduya geri döndüler. Heyecanı doruklara çıkaran Söz 13.bölümün ardından Söz 14.bölüm fragmanı da geldi.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve sezonun en iddialı dizilerinden Söz yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Dev oyuncu kadrosuna usta isimlerin de dahil olduğu Söz'de ordudan ihraç edilen Yavuz ve silah arkadaşları sivil hayatta da mücadeleyi bırakmadılar. Sürpriz bir şekilde orduya dönen tim, Söz 14.bölümde aralarından bir arkadaşlarının ayrılarak şehit olmasıyla derinden sarsılacaklar ve intikam yemini edecekler. Söz 14.bölüm fragmanında anlaşıldığı üzere şehit olan kahramanın Keşanlı olduğu gözleniyor. Ancak olayın kesinliği önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan Söz 14.bölümde belli olacak. İşte, Söz 14.bölüm ve Söz 13.son bölüm özeti...

Söz 14.bölüm fragmanı:

Söz 14.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür, Aybüke Pusat gibi oyuncuların paylaştığı Söz 14.bölüm  25 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Söz son bölümde neler oldu? Söz 13.bölüm özeti

söz 13.son bölüm

söz 13.son bölüm

Görevden alındıktan sonra sivil hayata dönen Tim’in günleri askerlik özlemiyle geçmektedir. Terör saldırıları ise hala devam etmekte, gelen acı haberler ülkeyi yasa boğmaktadır. İnzivaya çekilmiş olan Yavuz, Çolak’ın avukatından gelen bir haberle harekete geçer. Tim’in de Yavuz’a katılmasıyla birlikte kendilerini büyük bir terör eyleminin ortasında bulurlar.  Çolak’ın tutulduğu dağ evine giden onlarca terörist birer birer etkisiz hale getirilirken nakil işlemleri görevi de yine aynı time verilecek. Jandarmanın resmi araçlarına eşlik edecek olan tim Çolak’ı başka bir bölgeye götürürken yolda pusu ile karşı karşıya kalacak. Sis bombalarının kullanıldığı saldırıda keskin nişancıların açtığı ilk ateşte konvoydaki askerlerden biri yaralanacak. Aracından inerek saldırıya anında karşılık veren Yavuz ve diğerleri teröristler savurmaya çalışacak.  Bu eylemin sonucunda ise büyük bir sürpriz onları bekleyecek.

BİR YORUM YAPIN 0