Kayıtdışı yeni sezona adım attı! Kayıtdışı 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Merakla beklenen yeni dizi Kayıtdışı ilk bölümüyle Fox TV ekranlarındaydı. Erkan Petekkaya’nın uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanını canlandırdığı dizi yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Peki, Kayıtdışı 2.bölüm fragmanı geldi mi??

Sezonun iddialı gelen yeni dizilerinden Kayıdışı ilk bölümüyle ekrana geldi. Erkan Petekkaya'nın bir istihbarat ajanı, Songül Öden'in ise sınır tanımayan, özgür ruhlu, maceraperest bir doktoru canlandırdığı Kayıtdışı, seyirci tarafından da oldukça beğenildi. Ali Kemal ve Zeynep arasındaki gelişmeler dizinin ilk bölümüne damga vururken, gelecek bölümde neler olacağı merak konusu oldu. Peki, Kayıtdışı 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kayıtdışı 2. bölüm fragmanı

Kayıtdışı 2. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Erkan PetekkayaSongül Öden ve Dolunay Soysert’in yer aldığı Kayıtdışı 2.bölüm 25 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

Kayıtdışı 1.bölüm izle!

Kayıtdışı ilk bölümde neler oldu? 

kayıtdışı birinci bölüm

kayıtdışı birinci bölüm

Sigortacı olarak tanınan Ali Kemal Ateş, aslında uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanıdır. Görevi ise uluslararası bağlantıları olan bir suç ağını yok etmek için örgütün en başındaki Ekrem'in kız kardeşi Zeynep'i kendisine aşık etmek ve yuvaya sızmaktır.

Zeynep Afganistan'da bir sivil toplum kuruluşu adına doktorluk yapmaktadır. Görevi sırasında planlı bir şekilde kaçırılan Zeynep yine planlanan şekilde Ali Kemal Ateş tarafından kurtarılır ve Türkiye'ye getirilir. Zeynep kendisini kurtaran Ali Kemal Ateş'i araştırmak ister ve hikaye başlar. Ali Kemal Ateş'in ekibindeki Çavuş ve İdil'e zengin kadın avcısı Arda da ilginç bir şekilde dahil olur.

BİR YORUM YAPIN 0