Dolunay 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Büyük sır açığa çıktı!

Star Tv ekranlarının en sevilen dizileri arasına adını yazdırmayı başaran Dolunay son bölümüyle nefes kesti. Uzun zamandır saklanan büyük sır açığa çıktı. Peki, Dolunay 12.bölümün ardından, merakla beklenen Dolunay 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ilgiyle takip edilen Dolunay'da beklenen oldu ve Asuman'ın bütün dengeleri alt üst edecek hamlesi ortaya çıktı. Kardeşinin sırrı altında ezilen Nazlı için yolun sonuna gelindi. Ferit ve Nazlı için her şeyin normale döndüğü ve aralarındaki uyumu yakaladıkları anda beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Dolunay 12.bölümde beraber çalışmak durumunda kalan ve birbirlerini yakından tanıma fırsatı da bulan ikili için zor günler başlamış oldu. Dolunay 12.son bölümün finalinde Ferit, elinde Asuman tarafından çekilmiş fotoğraflarla beraber geldi ve Nazlı'yla aralarında büyük bir yüzleşme yaşandı. Peki, Dolunay gelecek bölümlerde neler olacak? Dolunay 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay 13.bölüm fragmanı:

Dolunay 13.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in yer aldığı Dolunay 13.bölüm 26 Eylül Salı 20.00'de Star TV ekranlarında...

Dolunay 12.bölüm izle!

Dolunay son bölümde neler oldu? Dolunay 12.bölüm özeti...

dolunay son bölüm

dolunay son bölüm

Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorundadır

Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorundadır. Birbirlerine karşı olan duyguları ve zıt karakterleri bu beraberliği daha zorlu bir hale getirir. Deniz Ferit’in bu girişiminden rahatsız olmuştur. Nazlı’nın tepkisini çekmeden Ferit’le savaşmanın yollarını aramaya başar. Ferit ve Nazlı yakınlaştıkça Demet Hakan’dan uzaklaşmaktadır. Karısının bu tavrından rahatsız olan Hakan karanlık yüzünü daha çok göstermeye başlar. 

BİR YORUM YAPIN 0