Meryem 9.bölüm fragmanı! Meryem 8.bölüm izle! Savaş ve Meryem arasında...

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Meryem 8.bölümüyle ekranlardaydı. Oktay kirli oyunlarını sürdürürken; Savaş Meryem'i bu kaostan kurtarmaya kararlıdır. İşte, heyecan dolu Meryem son bölümün ardından yayınlanan, Meryem 9.bölüm fragmanı...

Kanal D Meryem dizisinde kazanın detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarken; Oktay ve Savaş'ın mücadelesi de hız kesmeden devam ediyor. Meryem 8.bölümde vurulan Oktay, bunu bile fırsata çevirerek gelişen olaylar neticesinde Savaş'ı tehdit eder. Oktay'a pabuç bırakmaya hiç niyeti olmayan Savaş, Meryem'i korumakta kararlıdır.

Bütün olanlardan en fazla yarayı alan Meryem ise uzaklara gitmeye karar verir. Meryem'i bu kararından vazgeçirmek için uğraşan ise her fırsatta yanında olan Savaş'tır... Meryem yeni bölümün ardından, Meryem 9.bölüm fragmanı da geldi. Meryem, yeni bölümde değer verdiği sayılı kişilerden olan Savaş'a her şeyi anlatmaya karar verir...

Meryem 9.bölüm fragmanı

Meryem 9.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş'ın yer aldığı Meryem 9.bölüm 27 Eylül Çarşamba saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Meryem 8.bölüm izlemek için tıkla!

Meryem son bölümde neler oldu? Meryem 8.bölüm özeti...

meryem 8.bölüm

meryem 8.bölüm

Savaş’ın yaptığı gizli plan sonucu Meryem, Oktay ve Derin’in karşısına çıkar. Meryem tüm gerçekleri açıklayacağını ve kendisi gibi bu kazadan en büyük gönül yarasını alan Savaş’a her şeyi söyleyeceğini dile getirir. Oktay ve Derin, paniğe kapılır ve silah çekilir. Oktay’ın vurulduğu olay sonucu, Derin hedef haline gelir.

Polisler tarafından götürülen Derin’in çıkması, artık Oktay’ın elindedir. Oktay, bunu yeni bir oyuna dönüştürür ve Savaş’a karşı güçlenen elini kullanmaktan çekinmeyecektir. Savaş’ı tehdit eden Oktay, Meryem’den uzaklaşmasını ve davasından vazgeçmesini teklif eder. Savaş, artık bir karar almak zorundadır. Babası Yurdal Sargun ve Derin’i kurtarmak isterken, Meryem’in daha fazla acı çekmesine göz yummak istemez.

meryem son bölüm

meryem son bölüm

Oktay, amaçlarına adım adım ulaşmak üzeredir. Yurdal Sargun ile iş birliği yapmış, Sargun Holding’te çalışmak istemektedir. Fakat en önemli arzusu Savaş’ın, Meryem’den uzak durmasıdır. Yurdal, şirket kısmına boyun eğer fakat Savaş’ın, Meryem’den uzak durması çok da mümkün değildir.

Öte yandan Savaş, Arif’i yeniden kliniğe aldırır. Meryem ona güvenmeye başlar. Güçlü, sonunda Burcu’yu ikna eder ve Burcu arşive girer. Delil torbasında buldukları ‘’Ş’’ harfli kol düğmesi onları hedefe daha da yaklaştırır. Kol düğmesinin tekrar gündeme geldiğini öğrenen Oktay ise deliye döner. Savaş, Meryem’e daha da yakınlaşır ve Oktay’ın onu daha fazla kandırmasına müsaade etmemeye karar verir.

BİR YORUM YAPIN 0