Ver Elini Aşk 4.bölüm fragmanı! Emin Ağa'dan kurnaz planlar...

Kanal D ekranlarının kahkaha tufanı yaratan dizisi Ver Elini aşk 3.bölümüyle seyirciyle buluştu. Ver Elini aşk son bölümde tezgahların başı Kaan, bu sefer kendini dedesinin kurduğu oyunun ortasında buluyor. İlgiyle takip edilen Ver Elini Aşk yeni bölümün ardından Ver Elini aşk 4.bölüm fragmanı da geldi.

Ver Elini Aşk son bölümde Kaan, Emin Ağa'ya rest çekmiş ve zararlı çıkmıştı. Bir yandan hiçbir kabahati olmayan Ayperi'nin de gönlünü kıran Kaan nasıl hareket edecek? Kaan ve Ayperi'nin evli olduğunu öğrenen Emin Ağa, dostuna verdiği sözü dolaylı yoldan da olsa tuttuğu için çok mutludur. Her şeyi kurtarmak için harekete geçen Emin Ağa, Kaan ve Ayperi'ye bir oyun planlar. Kaan ve Ayperi ise fark etmeden kendilerini bu oyunun içinde bulurlar. İşte, Ver Elini Aşk 4.bölüm fragmanı...

Ver Elini Aşk 4.bölüm fragmanı

Ver Elini Aşk 4.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Ali İl, Sevda Erginci ve Köksal Engür'ün rol aldığı Ver Elini Aşk 4.bölümü 28 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Ver Elini Aşk 3.bölüm izlemek için tıkla!

Ver Elini Aşk son bölümde neler oldu? Ver Elini aşk 3.bölüm özeti...

ver elini aşk son bölüm

ver elini aşk son bölüm

Emin Ağa, Kaan ve Ayperi ile ilgili bir plan kurar ve hemen uygulamaya koyulur! 

Kaan'la, Ayperi arasında geçen kavga Kaan’ın, Ayperi’yi işten kovması ile sonuçlanmış ve ikisi de ayrı ayrı yollara savrulmuştur. Her ne kadar Ayperi’ye çok kızgın olsa da Kaan’ın vicdanı onun sokakta kalmasına razı gelmez.

Diğer tarafta gerçeklerin farkına varan Emin Ağa, Kaan ve Ayperi ile ilgili bir plan kurar ve hemen uygulamaya koyulur. Emin Ağa’nın tuzağına düşen Kaan, Ayperi’yi ikna etme yolları arar. Diğer yandan Ayperi’den ablası Kiraz ile ilgili gerçekleri öğrenen Mesut, yaşadığı tesadüf ile Ayperi’ye unutamayacağı bir sürpriz yaşatır.

BİR YORUM YAPIN 0