Show TV "Klavye Delikanlıları" başladı! Klavye Delikanlıları oyuncu kadrosu ve konusu

Show TV ekranına konusuyla, tarzıyla, oyuncularıyla yepyeni bir dizi kazandırıyor. İnternet neslinin eğlenceli hikayesi Klavye Delikanlı'ları şimdiden sezonun en iddialı komedi dizilerinden olmaya aday. Peki, Klavye Delikanlıları ne zaman başlayacak?

Süreç Film imzası ile gelen Klavye Delikanlıları'nın yapımcılığını Ali Gündoğdu üstlenirken; genel yönetmenliğini Murat Şeker yapıyor. Bayram, Kerem, Kuzen Volki ve Seyran’ın eğlenceli macerası ekrana getirecek olan Klavye Delikanlıları başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Klavye Delikanlıları'nın senaryosunu  Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi kaleme alırken; yönetmen koltuğunda ise Yahya Samancı oturuyor. 

Televizyon ekranlarının yeni dizisi Klavye Delikanlıları ilk bölümüyle 3 Ekim Salı sat 20.00'de Show TV'de seyirciyle buluşacak...

Klavye Delikanlıları ilk bölüm fragmanı:

Klavye Delikanlıları: İnternet gençliğinin eğlenceli hikayesi

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıtasıyla dile getirip bir de üstüne para kazanıyorlardır. Yani kısaca “TROL” olmuşlar. Bayram’ın kuzeni ve bizimkilerin tam tersi bir karakter olan Kuzen Volki Amerika’dan dönmüştür. Dijital dolandırıcılık yapmak için takım kuruyordur. Bayram ve Kerem’i peşinden sürükleyerek yeni nesil bir dolandırıcılık şebekesinin içine sokar. Takımda bir eksik kalmıştır; Seyran. Güzelliği ve zekası sayesinde bir dolandırıcılık abidesi olan Seyran da ekibe katılır. Özellikle zengin insanları kredi kartları üzerinden dolandırmayı hedefleyen ekibimizi uzun soluklu, bol maceralı ve aşırı komik bir yolculuk bekliyordur.

klavye delikanlıları oyuncuları

klavye delikanlıları oyuncuları

Klavye Delikanlıları Oyuncuları:

Rasim Öztekin

Kaan Yıldırım

Vildan Atasever

Uraz Kaygılaroğlu

Ali Barkın

Selen Seyven

Seray Sever

Gül Onat

Cengiz Küçükayvaz

Sinan Çalışkanoğlu

Filiz Taşbaş

İpek Tanrıyar

Mert Asker

Klavye Delikanlıları 2.bölüm fragmanı! Klavye Delikanlıları ilk bölüm izle...

İLİŞKİLİ HABER

Klavye Delikanlıları 2.bölüm fragmanı! Klavye Delikanlıları ilk bölüm izle...

BİR YORUM YAPIN 0