Kalp Atışı 13.bölüm fragmanı! Kalp Atışı 12.bölüm izle! Eylül kardeşiyle karşı karşıya...

Show TV Kalp Atışı dizisi nefes kesen bir bölümle geldi. Kalp Atışı 12.bölümde dizinin gidişatını değiştirecek gelişmeler yaşandı. İşte, Kalp Atışı son bölümün ardından yayınlanan, Kalp Atışı 13.bölüm fragmanı...

Kalp Atışı son bölümde Eylül ve Ali Asaf arasındaki uçurumlar daha da derinleşirken; Selim'in itirafı olayları daha da çıkılmaz hale getirdi. Yeni doktorların gelmesiyle kadroda değişiklikler yaşanırken; Eylül babaannesinin ölümünün ardındaki sır perdesini yavaş yavaş aralıyor. Bahar'ın intikamını almak için yemin eden Sinan ise beklemediği bir gelişmeyle karşı karşıya kalır. Diğer bir yandan Eylül'ün kardeşi İpek'in hastaneye gelişi de yeni olayların habercisi olur. Peki, beğeniyle izlenen Kalp Atışı 12.bölümün ardından, merakla beklenen Kalp Atışı 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Kalp Atışı 13.bölüm fragmanı:

Kalp Atışı 13.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in yer aldığı Kalp Atışı 18.bölüm 29 Eylül akşamı saat 20.00'de Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Kalp Atışı 12.bölüm izlemek için tıkla!

Kalp Atışı son bölümde neler oldu? Kalp Atışı 12.bölüm özeti...

kalp atışı son bölüm

kalp atışı son bölüm

“Kalp Atışı”nın 12. bölümünde; Selim’in itirafı üzerine, Ali Asaf’ın da aynı korumacı tavrı Eylül’ün oldukça gerilmesine sebep olur. Fakat bu sefer Ali Asaf da farklıdır. Eylül karşısında bambaşka bir Ali Asaf bulur. Bu gerginlikte, Eylül’ün kız kardeşi İpek’in, Ali Asaf’ın yanında yer alması da Eylül’ü iyice kızdırır. İpek hastanedeki ilk gününde herkes için etkileyicidir. Sinan ise Bahar’ın intikamı için hamlelerini yaparken, hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır. Eylül, Ziyanur’un yardımıyla büyükannesinin ölümü ile ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşır. Fakat aynı bilgi Ali Asaf için ise büyük bir sonun başlangıcıdır. Tüm yaşananlar belki de artık Eylül ve Ali Asaf arasındaki tüm dengeleri değişecektir.

BİR YORUM YAPIN 1

Gulay 3 yıl önce

Ben Kalp Atiśi filmini cok seviyorum ve her gün izliyorum.Ve bende Adaletin yerini bulmasini istiyorum