Aşk ve Mavi 34.bölüm fragmanı! Mavi'nin büyük acısı...

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Aşk ve Mavi yeni sezon ilk bölümüyle ekranlardaydı. Merakla beklenen Aşk ve Mavi 33.bölümde Mavi'nin bebeğini kaybetmesi derin üzüntü yarattı. Heyecan dolu Aşk ve Mavi son bölümün hemen ardından, Aşk ve Mavi 34.bölüm fragmanı yayınlandı.

Cuma günlerinin zirveyi kimselere kaptırmayan dizisi Aşk ve Mavi yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Sezon finalinde kaza geçiren Mavi, bebeğini kaybederken; Cemal'in eşi Safiye de onunla aynı kaderi paylaştı. Konakta aksiyon eksik olmazken; İlyas ve karısı arasında da büyük problemler baş gösterdi. Aşk ve Mavi 33.bölümün ardından yayınlanan Aşk ve Mavi 34.bölüm fragmanı sizlerle...

Aşk ve Mavi 34.bölüm fragmanı:

Aşk ve Mavi 34.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Emrah ve Burcu Kıratlı'nın yer aldığı Aşk ve Mavi 33.bölüm 29 Eylül Cuma 20.00'da ATV ekranlarında...

Aşk ve Mavi 33.bölüm izlemek için tıkla!

Aşk ve Mavi son bölümde neler oldu? Aşk ve Mavi 33.bölüm özeti...

aşk ve mavi son bölüm

aşk ve mavi son bölüm

Mavi bebeğini kaybediyor

Teknedeki kazanın üzerinden 3 ay geçmesine rağmen Cemal hâlâ bulunamamıştır. Göreçkiler, Cemal için gıyabi cenaze töreni düzenlemeye karar verirler. Mavi, konağın merdivenlerinden düşünce bebeğini kaybetmiştir. Ali, bir yandan yıkılan Mavi'ye destek olurken bir yandan da abisi Cemal'den gelecek umutlu haberi beklemektedir.

Aşk ve Mavi sezon finalinde neler oldu?

Ali, öğrendiği şeyler karşısında şaşkınlığa düşer. Ondan gerçeği saklayan Cemal'e karşı çok öfkelidir. Ali'nin öğrendiği ve bunca yıl gizli saklı kalan her şey gün yüzüne çıkacak mı yoksa Cemal, bir kez daha gerçeği saklamanın bir yolunu bulacak mı?

BİR YORUM YAPIN 1

merve 6 yıl önce

bu diziyi cok seviyorum hele hasibeye bayılıyorum cok komik