Çukur dizisi Show TV'de başladı! Oyuncu kadrosu ve konusu...

Sezonun iddialı yapımlarından olmaya aday Çukur dizisi ilk afişi yayınlandı. Peki, başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı 'Çukur' ilk bölüm fragmanı yayınlandı mı? Show TV'nin yeni dizisi Çukur ne zaman başlıyor?

Çukur dizisi Show TV'de başladı! Oyuncu kadrosu ve konusu...
Çukur dizisi Show TV'de başladı! Oyuncu kadrosu ve konusu...
GİRİŞ 27.10.2017 11:03 GÜNCELLEME 27.10.2017 11:03

Henüz sadece başrol oyuncularının belli olmasına rağmen oldukça konuşulan Çukur dizisinin ilk tanıtım afişi medyaya servis edildi. Oyuncu kadrosu kadar, hikayesiyle de seyirciyi etkilemesi beklenen Çukur 1.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, cevabı...

Ay Yapım imzasıyla izleyeceğimiz dizinin senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldırken, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş yer alıyor.

Çukur ilk bölüm fragmanı:

Çukur dizisi ne zaman başlayacak?

Sezonun en iddialı dizilerinden Çukur ilk bölümüyle 23 Ekim Pazartesi saat 20.00'de Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Çukur 1.bölüm özeti...

Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

çukur oyuncuları

Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz "Çukur"da bir araya gelecek...

Daha proje hazırlık aşamasındayken konuşulmaya başlayan ve yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan Çukur'da; Koçovalı ailesinin en küçük oğlu, gözü kara ve isyankar Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli  ile deli dolu ve dik kafalı, yaşam enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakan Sena rolünde izleyeceğimiz Dilan Çiçek Deniz yer alıyor.

çukur afiş

Çukur dizisinin konusu ve karakterleri...

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

çukur aras bulut iynemli

“Çukur”un başrolünde yer alan başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli yeni karakteri için imaj değiştirdi. 4 aydır bu projeye hazırlanan İynemli, dizideki zorlu aksiyon sahnelerine özel bir çalışma ile hazırlanıyor ve aynı zamanda vokal dersleri alıyor.

Çukur Oyuncu Kadrosu:

Aras Bulut İynemli

Dilan Çiçek Deniz

Mustafa Üstündağ

Erkan Kolçak Köstendil

Öner Erkan

Rıza Kocaoğlu

Nebil Sayın

Kubilay Aka

Ercan Kesal

Perihan Savaş

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!