Savaşçı 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kılıç Timi intikam yemini ediyor...

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı 13.bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Savaşçı son bölümde; Kılıç Timi şehit edilen Mehmetçiğin kanını yerde bırakmamak için yakıcı bir intikama yemin ettiler. Peki, her bölümüyle seyirciyi ekrana kilitleyen Savaşçı 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kılıç Timi’nin destansı hikayesi Savaşçı’da, gerilim tırmanmaya devam ediyor. Savaşçı 13.bölümde karakol askerlerinden Onur'un şehit olması herkesi derinden yaralarken; intikam yeminlerini de beraberinde getirdi. Çileden çıkan Yüzbaşı Kağan ve Albay Kopuz şehit Mehmetçiğin kanını yerde bırakmayacaktır. Peki, Savaşçı son bölümün arından Savaşçı 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 14.bölüm fragmanı

Savaşçı 14.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini   Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli'nin paylaştığı Savaşçı 14.bölüm 1 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de FOX TV ekranlarında olacak.

Savaşçı 13.bölüm izlemek için tıkla! 

Savaşçı son bölümde neler oldu? Savaşçı 13.bölüm özeti...

savaşçı son bölüm

savaşçı son bölüm

Yüzbaşı Kağan’ın öfkesi hiç bu kadar yakıcı olmamıştı!

Karakolun askerlerinden Onur’un şehit olması Kağan’ı deliye döndürür. Ele geçirilen uyuşturucuyu Doktor’un gözleri önünde ateşe veren Yüzbaşı Kağan, şimdi bir kez daha hainlerin namlusunun ucundadır. Sınır karakolunda yaşanan bu ölüm-kalım savaşında, Doktor, Kopuz Albay’ın kılıcını kırmaya niyetliyken, Yüzbaşı Bozok ve Kılıç Timi şehit Mehmetçiğin kanını yerde bırakmamaya kararlıdır. Şimdi hedefine kitlenen Kılıç Timi’nden kaçmak, Doktor’un sandığı kadar kolay olmayacaktır!

BİR YORUM YAPIN 0