Savaşçı 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı son bölüm izle!

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı yine nefes kesen bir bölümle geldi. Kılıç Timi'nin destansı hikayesi Savaşçı 14.bölümde silah sevkiyatını engellemeye çalışan tim, ölümle burun buruna gelir. Peki, heyecan dolu Savaşçı 14.bölümün ardından, merakla beklenen Savaşçı 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kılıç Timi’nin destansı hikayesini anlatan Savaşçı’da, olaylar hız kesmiyor! Savaşçı 14.bölümde; ölümün kucağında vatan mücadelesi veren Kılıç Timi, Doktor'un silah sevkiyatını engellemek için ellerinden geleni yaparlar. Ancak bu sandıklarından çok daha tehlikeli bir operasyon olacaktır. Peki, heyecan dolu Savaşçı son bölümün ardından, merakla beklenen Savaşçı 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 15.bölüm fragmanı

Savaşçı 15.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini   Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli'nin paylaştığı Savaşçı 15.bölüm 8 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de FOX TV ekranlarında olacak.

Savaşçı 14.bölüm izlemek için tıkla!

Savaşçı son bölümde neler oldu? Savaşçı 14.bölüm özeti... 

savaşçı 14 bölüm

savaşçı 14 bölüm

Doktor, Kopuz Albay’ı yok etmek için, şeytani planlarını devreye sokarken, Yüzbaşı Kağan, Mehmetçiği hedefleyen binlerce silahın, Doktor’un eline geçmemesi için hemen harekete geçmek zorundadır. Ama bu operasyon için Kağan’ın Kılıç Timi’nden bir talebi olur. Yüzbaşı Kağan’ın isteğini hiç tereddütsüz kabul eden Kılıç Timi, her türlü riski göze alır.
 
Doktor, şimdi büyük bir sabırsızlıkla silahlarını beklerken, sevkiyatı durdurmayı kafasına koyan Yüzbaşı Kağan ve komutasındaki Kılıç Timi, ölüme doğru adım adım ilerlemektedir.

BİR YORUM YAPIN 0