Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75 bölüm izle! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO)  76.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarının soluksuz izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümüyle yine nefes kesti. Çakırbeyli ailesinin yaşadığı kayıplar onları derinden sarsarken; bir yandan da intikam duygularını perçinler. Peki, heyecan dolu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75.bölümün ardından merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır ve Ünal intikam için birlikte hareket ederler. Ölümlerin sorumlusu olarak görülen Ekrem'in peşine düşen Hızır, gerçeklerin çok başka olduğunu öğrenecektir. Yaşadığı kayıpları kaldıramayan Çakırbeyli ailesi için ise zor günler devam etmektedir. Mübeccel'in ani ölümü herkesi derinden sarsarken, eşi Servet bu acıya dayanamaz ve canına kıyar. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75.bölümün hemen ardından merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76.yeni bölüm fragmanı geldi mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76.bölüm fragmanı

ATV ekranlarının her bölümüyle seyirciyi ekrana kilitleyen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu gibi oyuncuların paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76.bölüm 17 Ekim Salı günü saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75.bölüm izlemek için tıkla

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz son bölüm

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz son bölüm

Hızır kararını verdi

Çakırbeyli hanesine çöken matem havası bir türlü sona ermez. Mübeccel'in kaybı henüz toparlanamamış olan aileyi bir kere daha sarsar. Kadınlara, çocuklara değen düşmanlar artık uzakta aranmamaktadır. Fidanlıktaki davete katılmadığı için dikkatleri üzerine çeken Teoman köşeye sıkışır. Ekrem ise tüm olanların asıl sorumlusu olarak görülür fakat kardeşini ortaya atacak kadar planlarına sadıktır.

Bir süredir düşmanlarından sevdiklerini koruyamıyor olmanın acısını duyan Hızır, kalemini kıracağı ismi bulur. Sırada çok iyi tasarlanmış bir planı uygulamak vardır. Bunun için kendini öne atan kişi Hızır Ali olur. Hayatta kendinden başka sevdiği biri kalmayan Ünal da masasının başına gelebilecek olası tehlikelerin önlenmesi adına bu plana ayak uyduracaktır.

Ailesini bir arada tutmayı kendine görev bilen Meryem için ise artık her şey anlamsızlaşmaya başlamıştır. Bir ferdini daha kaybetmiş ailenin başında artık toparlayıcı biri yoktur. Bu boşlukta Mübeccel'in ölümünden sonra yaşamak dayanılmaz gelen Servet ya intikam almak için bir şeyler yapacak ya da kendinden cayacaktır.

BİR YORUM YAPIN 0