Dolunay 16 bölüm fragmanı! Dolunay son bölüm izle! Nazlı tuzağa düşüyor...

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Dolunay 15.bölümü dün akşam yayınlandı. Dolunay son bölümde; Bulut'u almak için evlenmeye karar veren Ferit ve Nazlı için bölüm sonunda beklenmedik bir olay baş gösterdi. Peki, heyecan dolu Dolunay 15.bölümün ardından, merakla beklenen Dolunay 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin sevilen dizisi Dolunay son bölümde; Bulut'un velayeti için harekete geçen Nazlı ve Ferit çözümü evlenmekte bulur. Kağıt üstünde evlenmeye karar veren ikili için bu hamle sürpriz bir yakınlaşmanın vesilesi olur. Diğer bir yandan Hakan'ın gerçek yüzünü gören Ferit, bunu kanıtlamak için uğraş verir. Ancak Hakan ve Demet'in hain planlarının ardı arkası kesilmez. Nikah hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken; Nazlı ortalarda yoktur. Demet nikaha engel olamak için Nazlı'yı alıkoyar. Peki, nefes kesen Dolunay 15.bölümün ardından, Dolunay 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay 16.bölüm fragmanı

Dolunay 16.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in rol aldığı Dolunay 16.bölüm 17 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak...

Dolunay 15.bölüm izlemek için tıkla!

Dolunay son bölümde neler oldu? Dolunay 15.bölüm özeti...

dolunay 15 bölüm

dolunay 15 bölüm

Nazlı ile Ferit beklenmedik bir karar alır…

Nazlı ve Ferit’in kararı herkesi şaşırtır. Birbirlerine karşı duygularını itiraf edemeseler de bu evcilik oyununda işbirliği yapmak zorundadırlar. Bütün detayları kitabına uydurmak için kurdukları planlar ikisini daha da yakınlaştırır. Herkesten gizli oynadıkları bu oyunda en büyük destekçileri Fatoş ve Engin olacaktır. Diğer taraftan Fatoş ve Engin de kendi ilişkilerinde karar aşamasına gelmiştir.

BİR YORUM YAPIN 0