Seda Sayan bir daha ekrana çıkamayacak mı?

Son olarak Show Tv'de yayınlanan Seda ve Uğur'la programında ele aldıkları konu yüzünden davalık olan Seda Sayan'ın programının akıbeti belli değil.

Show Tv'de yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu 'Artık Susma' programı bir süredir annesinin Yeşilçam yıldızı olduğunu iddia eden Murat Şar isimli kişiyi konuk ediyordu. Şar'ın iddiaları annesinin Hale SoygaziHülya Koçyiğit, Nebahat Çehre, Türkan Şoray ve Filiz Akın gibi ünlü isimlerden birisi olduğu ve kendisini evlatlık verdiği yönündeydi.Son olarak ise usta oyuncu Hale Soygazi konuyu mahkemeye taşımıştı.

Milliyet gazetesi yazarlarından Sina Koloğlu konuyu köşesine taşıdı. Koloğlu, Seda Sayan'In ekrana çıkmaması gerektiğini söyledi. İşte o yazı:

“40 yıllık büyük sır perdesinde önemli gelişme! Yeşilçam’ın yıldızı Hale Soygazi, Murat’ın annesi olduğu iddialarına canlı yayında cevap verecek mi? Murat Şar, sürpriz tanıkların ışığında annesine kavuşabilecek mi?” Üç haftadır Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu ‘Artık Susma’da bunlar konuşuluyor.
 
İş öyle bir noktaya geldi ki, “Ya bitecek ya bitecek” dediklerinden. Her iki tarafın “Özür dilerim yanlışlık oldu” demeye hakkı yok. ‘Gerçeğin şovu’ dedikleri... Soygazi’de ortaya tersi bir durum çıkarsa kim bilir neler söylenecek? Etik olarak, Seda ve Uğur’un iddialarının asılsız olduğu resmi olarak ilan edilirse, bundan böyle ekrana çıkmamaları gerekir. İşin şakası yok ya da olmamalı.

Pelin Öztekin verdiği kilolarla şaşırttı...

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Öztekin verdiği kilolarla şaşırttı...
Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz birbirine girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz birbirine girdi!
Yıldız Tilbe'den ırkçılık tartışmasına açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe'den ırkçılık tartışmasına açıklama

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 10

Tülây 6 yıl önce

Böyle bir konuda reklam olurmu

Haso 6 yıl önce

Kaldirilsin milleti uyutuyorlar Turkiyenin sorunlari var teror ekonomi issizlik fakirlik gelir dagiliminda adaletsizlik varda var millet bunlara odaklansin

Toplam 5 beğeni

Fatoş. 6 yıl önce

Bence.daha.çok.reklam.yapıyorlar.

Toplam 2 beğeni

aynur 6 yıl önce

Ugur aslani seda kulaniyo seviyesizce. O insanlari zan altinda birakiyolar yazik

Toplam 2 beğeni

Gülnaz eren 6 yıl önce

İzdivaç proğramında çıktı insanlanları kandırmaları şimdede düşünmeden Türkiyeye ünlünün yanındayız kapansın artık böyle proğlamlar

Toplam 10 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun