Vatanım Sensin yeni sezon ilk fragmanı geldi! Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Vatanım Sensin yeni sezon ilk fragman geldi. Yeni yayın döneminde de iddiasını sürdüren Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı tüyleri diken diken etti. Peki, takipçileri tarafından merakla beklenen Vatanım Sensin yeni sezonu ne zaman başlıyor? İşte, yeni sezona dair tüm detaylar...

Geçen sezon yayınlandığı ilk bölümden beri ortalığı kasıp kavuran Vatanım Sensin yeni sezonda da solukları durdurmaya geliyor. Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların,  her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesi Vatanım Sensin yeni sezon fragmanında; yapılan işkenceler yürekleri dağlayacak. İşte, nefesleri kesen Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı...

Vatanım Sensin yeni sezon (32.bölüm) ilk fragmanı

Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kanal D ekranlarının merakla beklenen Vatanım Sensin yeni sezonunun başlangıcına dair herhangi bir tarih verilmezken; çekimlerin geçtiğimiz günlerde başlaması göz önüne alınırsa Ekim ayının sonlarına doğru ekranlarda olması bekleniyor.

Vatanım Sensin sezon finali izlemek için tıkla!

Vatanım Sensin sezon finalinde neler oldu?

vatanım sensin son bölüm

vatanım sensin son bölüm

Cevdet’in zekice kurguladığı plan sonrasında Yunan Ordusu Kumandanı Vasili, Yunan Ordusu’na ihanetten tutuklanır. Cezası İzmir meydanında infaz olacaktır. İnfaz kararı başta Veronika ve Leon olmak üzere büyük şaşkınlık yaratır. Leon, babası Vasili’nin İzmir’e ilk geldiği günden beri karşı olduğu kuvvacıları neden koruduğunu anlayamaz. Aradığı cevap, annesi Veronika’da saklıdır. Veronika, Ali Kemal’in çocuğu olduğunu iftiraf eder. Ali Kemal, yıllar önce kaybettikleri oğulları Dimitri’den başkası değildir. Bu hakikat, Leon’u da oldukça şaşırtır. Vasili, Ali Kemal’i korumak için kendi canını tehlikeye atmıştır. Leon ise Cevdet ve Yunan Ordusu’na olan inancını kaybettiğini dile getirir. Artık Yunan Ordusu’nun bir mensubu olmadığını belirten Leon, önemli bir karar aşamasındadır. Ali Kemal’in oğlu olduğunu öğrenen Veronika ise Azize’nin kapısını çalar. Yıllar önce kaybettiği oğlunu yeniden kazanmak isteyen Veronika, Azize’nin de kendisine yardımcı olmasını ister.

vatanım sensin sezon finali

vatanım sensin sezon finali

Mustafa Kemal Paşa’dan aldığı emir doğrultusunda Cevdet, Azize’ye  Yunan Ordusu’ndaki görevini sonlandıracağını  müjdeler. Azize ve ailesi tarafından büyük sevinçle karşılanan havadis, Ankara’ya gitmeleri yolundaki en büyük engeli de kaldıracaktır. Lakin Azize’nin aldığı mektup, Cevdet ve ailesini büyük bir tehlikenin beklediğinin habercisidir. İngiliz Charles Hamilton ise Tevfik’e yeni bir vazife verir. Bu vazife; Mustafa Kemal Paşa’ya düzenlenecek bir suikasttir. Suikastin şifrelerini çözen Yüzbaşı Yakup, Cevdet’i bu konuda uyarır. Derhal harekete geçmeleri gereken Cevdet, Mustafa Kemal Paşa’nın hayatının ve Ankara’daki Meclis’in açılması gerektiğinin önemini bilmektedir.

Yapım: O3 Medya

Yönetici Yapımcı: Onur Güvenatam

Uygulayıcı Yapımcı: Banu Gündoğdu

Yaratıcı Yapımcı ve yönetmen: Yağmur Taylan, Durul Taylan

Senaryo: Uygar Şirin, Deniz Gürlek, Melek Seven, Melih Özyılmaz

Müzik: Yıldıray Gürgen

Oyuncular: Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Onur Saylak (Tevfik), Okan Yalabık (Charles), Celile Toyon (Hasibe),Fatih Artman (Yüzbaşı Yakup), Boran Kuzum (Leon), Pınar Deniz (Yıldız), Miray Daner (Hilal), Genco Özak (Mehmet), Erman Bacak (Arnavut Cezmi), Ali Hikmet Kürekçi (Osman), Ahmet Uğur Say (Lütfü), Ufuk Bayraktar (Dağıstanlı), Levent Can (Filipos), Berker Güven (Aleksi).

Vatanım Sensin 'Dağıstanlı' Ufuk Bayraktar kimdir? Kaç yaşında, nereli?

İLİŞKİLİ HABER

Vatanım Sensin 'Dağıstanlı' Ufuk Bayraktar kimdir? Kaç yaşında, nereli?

BİR YORUM YAPIN 0